Integrált elektródákkal hódít az új Victoria's Secret sportmelltartó

Kütyü magazin - 2014. november 26.

Megjelent a Victoria's Secret kínálatában egy "okos fehérnemű". Lényegében egy elektródákkal felszerelt sportmelltartóról van szó, amely könnyedén csatlakoztatható egy kompatibilis pulzusmérőhöz.

Nem számít ízig-vérig újdonságnak a pulzusmérővel felszerelt melltartó, hiszen már majdnem egy éve találkozhattunk ilyen „okos fehérneművel”. Ez persze nem jelenti azt, hogy felesleges próbálkozni hasonló megoldásokkal a szegmensben tátongó piaci rés betömése érdekében. Nyilván ezt gondolták a Victoria's Secretnél is, amikor előrukkoltak az alábbi képen látható, integrált elektródákkal ellátott sportmelltartóval.

A 75 dollárba kerülő ruhadarab ugyan nem tartalmaz pulzusmérőt, elektródái érintkeznek a bőrrel, s képesek továbbítani az általuk észlelt jeleket egy kompatibilis pulzusmérőre, ami a melltartó elejére pattintható. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy pontosan mely pulzusmérőkkel hajlandó együttműködni a speckó ruhadarab, de kíváncsian várjuk a listát.

Bár a Victoria's Secret újdonsága nem innovatív, azt jelzi, hogy a viselhető eszközök piaca egyre szerteágazóbbá válik, és komoly potenciál rejlik az okosórák, -karkötők és hasonló készülékek mellett a mozgásunkat/allapotunkat kvázi láthatatlanul figyelő kütyükben is.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza