Hamarosan vörös színben is elérhető lesz a BlackBerry Passport

Farkas Norman - 2014. november 17.

Korlátozott darabszámban lesz elérhető november végétől a BlackBerry Passport vörös színváltozata, amit John Chen személyesen mutatott meg a kameráknak a vállalat üzleti eseményén.

A BlackBerry november 13-án, San Franciscóban tartott üzleti eseményén bemutatkozott új funkcióival és kiterjesztett platformtámogatásával a BlackBerry Enterprise Solution 12 (BES12), majd a kanadai vállalat és a Samsung együttműködése is szóba került.

A komoly jelentőséggel bíró termék és a hozzá fűződő kooperáció (a Samsung droidjainak fedélzetén együtt dolgozik majd a KNOX és a BES12) bejelentése után John Chen, a BlackBerry elnök-vezérigazgatója előkapott egy BlackBerry Classicot és elárulta, hogy a rajongók máris előrendelhetik a hivatalosan csak december 17-én debütáló készüléket. A meglepetések sora itt még nem ért véget, ugyanis a cégvezér megvillantott a kamerák előtt egy vörös színben pompázó BlackBerry Passportot is.

A dögös csúcsmodellről egyelőre annyit tudni, hogy november utolsó péntekjén, vagyis az amerikai ünnepi szezon nyitónapjának tekintett Black Fridayen már elérhető lehet, és csak korlátozott darabszámban kerül forgalomba.

Már a Passport megjelenése előtt készültek látványtervek a vörös kiadásról, amely közelebbről így néz ki:

 

Fotó: berryflow.com

 

 

[Forrás: BerryBlog]

Vissza