SMS és MMS küldésre szánt alkalmazás a Google-től: Messenger

Czipperer Dia - 2014. október 20.

Az Android 5.0 Lollipop megjelenésével a Google egy új alkalmazást is bejelentett. A vállalat „lecseréli” a már jól megszokott Hangouts appot, és helyette az új rendszer kezdőképernyőjén új Messenger alkalmazását tette elérhetővé.

Új Google alkalmazásával találkozhatnak majd az Android 5.0 Lollipop felhasználók. A Hangouts helyett a Messenger névre hallgató megoldás kapott helyet a kezdőoldalon, melyet kifejezetten SMS és MMS küldésre optimalizáltak. 

Akit esetleg eddig zavart, hogy a Hangoutsban minden egyes üzenetet – beleértve az SMS-eket és MMS-eket is – megkapott, most szortírozhatja őket, hiszen az SMS és MMS üzenetváltás a Messengerben is megoldott, sőt, kifejezetten erre tervezték.

A Google szerint míg a Hangouts több platformon is elérhető (Android, iOS és beleértve a webes felületet is), és számos kommunikációs lehetőséget kínál (videó, hang- és szöveges üzenet, SMS), addig a Messengert kifejezetten a gyors és egyszerű SMS és MMS váltásra tervezték az androidos eszközökön.

A Hangouts alkalmazás továbbra is az Android része marad, ám a kezdőképernyőn már a Messenger fogadja majd a felhasználókat.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza