USB médialejátszóval rendelkező LED monitorok a Sharp kínálatában

Kütyü Magazin - 2014. október 16.

A Sharp bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjait, melyek már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az "automatikus lejátszás" listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül.

Az újonnan bemutatott PN-Y sorozat LED monitorjai könnyen kezelhető, szilárd és megfizethető készülékei négy méretben kaphatók, 32"-től 55"-ig terjedő képátlóval.

Michael Bailly, a Sharp Europe Visual Solutions európai termékfejlesztési és marketing igazgatója szerint az új piaci keresletre válaszul egyszerűbb, megfizethetőbb és megbízható signage megoldásokat kínálnak kiváló minőségben és megbízható professzionális megjelenítőkkel, amelyek nem igényelnek semmilyen műszaki támogatást üzemeltetésükhöz. „A Sharp a TFT technológia és a nagyméretű képernyők terén szerzett sokéves tapasztalatáról és szakértelméről híres. Ismereteinket és tapasztalatainkat arra használjuk fel, hogy a digital signage kínálta előnyöket minden vállalkozás számára elérhető közelségbe hozzuk. Tudjuk, hogy a PN-Y sorozat modelljei jó szolgálatot tesznek mindenhol, az informatikai támogatást nélkülöző független kis boltoktól egészen a signage eszközöket használó nagy vállalatokig vagy múzeumokig."


A PN-Y sorozat készülékei 55" (PN-Y555), 47" (PN-Y475), 42" (PN-Y425) és 32" (PN-Y325) méretben érhetők el, és magukban foglalnak számos PC és videó csatlakozót, köztük HDMI, DV-I és D-Sub csatlakozókat. A DV-I kimenet révén a felhasználók akár sorosan össze is köthetnek öt megjelenítőt, és egyetlen forrásból jeleníthetnek meg tartalmat egymással párhuzamosan. 

Minden modell Full HD (1920 x 1080) felbontással, magas fényerővel és kontraszttal rendelkezik, így biztosítva kiváló képminőséget. A vékony LED-es háttérvilágítású monitorok a tükröződés gátló bevonattal figyelemre méltó színminőséget és egységességet nyújtanak, akár széles betekintési szög esetén is, bármilyen professzionális felhasználási környezetben. 

A hangsúlyt a megjelenített tartalomra helyezve, a PN-Y sorozat készülékei robusztus, mégis stílusosan kialakított megjelenítők vékony kerettel. A kijelzők rendkívül tartósak és hosszú ideig működtethetők álló vagy fekvő tájolású telepítéssel (akár folyamatos, 24/7 üzemben a 32"-es modell esetében) a hőmérséklet-érzékelővel felszerelt pormentes hűtési rendszernek köszönhetően.  
 


A PN-Y kijelzők egyszerűen integrálhatók nagyobb signage alkalmazásokba. A sorozat modelljeit a  rendszerintegrációt szem előtt tartva tervezték; a sokféle bemeneti csatlakozó, a teljes LAN és RS232C távoli vezérelhetőség, és a számos professzionális szolgáltatás, köztük az osztott képernyő funkció, a kijelző klónozás és a beépített hangszórók együttesen teszik a készülékeket egyszerűen beállíthatóvá.

 

Vissza