Külföldről is rendelhető magyarországi címre csokoládé a CsokiMost.hu-nál

Kütyü Magazin - 2014. október 16.

Hazánkban az elsők között alakult meg közel egy éve a CsokiMost.hu web shop, mely akár aznap házhoz szállítja a megrendelt finomságot. A csokifutár vállalkozásnál újdonság, hogy októbertől már külföldről is rendelhető magyarországi címre a kínálatban szereplő közel 400 féle édesség és ajándékcsomag.

Sokszor problémát okoz a külföldön élő honfitársaknak, hogy egy kis aprósággal, figyelmességgel lepjék meg az itthon élő szeretteiket. Ezt az igényt kielégítve fejlesztette tovább a CsokiMost.hu webshop szolgáltatását, így egy külföldről történő megrendelés esetén Budapestre akár aznap, vidékre pedig másnap kézbesíti a cég a kiválasztott finomságot. Küldhető előre összeállított szeretetcsomag, de természetesen egyedi desszertkollekciók megalkotására is van lehetőség. Extra szolgáltatásként pedig személyes, akár kézzel írt üzenet is kézbesít a CsokiMost.hu.

 

 

„Az a fantasztikus a CsokiMostban, hogy általa táv szeretni lehet az otthoniakat. Legutóbbi hazalátogatásom alkalmával hosszú ideig várattam két barátomat, és nagyon bántott a dolog.  Miután visszaérkeztem Londonba összekattintottam nekik egy csoki csomagot, írtam egy szívhez szóló bocsánatkérést, és vártam a feloldozást. Nagyon megörültek, amikor a rendelésem leadása után néhány órával a szuperkedves futár kézbesítette a bocsi csokikat és az üzenetemet.” - mondta el tapasztalatát Letenyei Zita rendszeres CsokiMost felhasználó, aki jelenleg Londonban él és dolgozik.

A szolgáltatások fejlesztése nem áll meg, már végfázisban van egy „csoki kreátor”, melyről csak annyit árultak el a CsokiMost üzemeltetői, hogy általa igazán testreszabott édességekkel lephetjük meg partnereinket, szeretteinket.

 

 

Kulcsszavak: CsokiMost.hu
Vissza