Kiszivárgott képek és részletek a Motorola új Droidjáról

Czipperer Dia - 2014. október 15.

Új Motorola Droid van készülőben. A kifejezetten a Verizon számára gyártott Motorola Droid Turbóról képek is megjelentek, és, ha hihetünk az előzetes információknak, ütős felszereltséggel érkezhet.

Egyelőre még hivatalosan semmit nem lehetett hallani a Motorola új készülékéről, azonban képek jelentek meg róla, valamint a specifikációk is feltűntek a GFX Bench oldalán. Itt az összes letesztelt mobil teljesítményének értékei megtalálhatók, melyek mellé a főbb hardverjellemzők is társulnak.

A készülék kinézetre sok hasonlóságot mutat a tavalyi évben bemutatkozott Droid MAXX-szal, és a képekből úgy tűnik, vörös és fekete árnyalatokban lesz kapható.
 


Ha hihetünk a kiszivárgott specifikációknak, akkor egy újabb QHD kijelzős (2560x1440, 565 ppi) mobillal van dolgunk, melyet 5,2 hüvelykes, Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott kijelzővel láttak el. A készülék meghajtásáról egy négymagos, 2,7 GHz órajelű Qualcomm Snapdragon 805-ös processzor gondoskodik. Belső tárhelye 32 GB, memória tekintetében pedig 3 gigabájtot kapott.

Fedélzetén a leírtak szerint Android 4.4.4 KitKat rendszer fut majd, ám, mivel már a küszübün van a legfrissebb Android L rendszer, remélhetőleg nem kell sokáig várni a frissített rendszerre. A főkamerát dupla vakuval látták el, amely 21 megapixeles képeket lő és képes 4K videók rögzítésére.
 


Állítólag a telefon karcálló, fémes üvegszál borítást kapott, valamint alapvető víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, és akár két napig is bírja a strapát egyetlen töltéssel, melyért a 3900 mAh-es akkumulátor felel.

 

 

Forrás: Androidcentral.com

Vissza