Négymagos Atom processzor és Full HD kijelző a Tesco új táblagépében

Farkas Norman - 2014. október 6.

A Tesco bemutatta Hudl táblagépének újabb kiadását. A 129 angol fontot kóstáló készülék 8,3 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos Intel Atom processzorral büszkélkedhet, tehát igencsak vonzó ajánlatnak tekinthető.

A Tesco bemutatta új androidos táblagépét, mely a Hudl 2 nevet viseli. A felső-középkategóriás készülék előlapján egy 8,3 hüvelykes, 1290 x 1080 pixel felbontású (és ezek alapján 265ppi pixelsűrűségű) érintőkijelző terül el, működéséről pedig egy négymagos, 1,83GHz-es Intel Atom processzor gondoskodik 2GB RAM-mal kiegészülve. Hála a Dolby hangzásnak és a remek megjelenítőnek, az újdonság remek multimédiás élménnyel kecsegtet.

 

 

A Hudl 2 fedélzetén az Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot. A gépet egyetlen felöltéssel akár 8 órán át is nyúzhatjuk, a Tesco legalábbis ennyi üzemidőt ígér. Jó hír, hogy a tablet 16GB méretű belső tárhelye microSD kártyával bővíthető és képalkotás frontján sem kell csalódnunk, ugyanis egy 5 megapixeles hátlapi és egy 1,2 megapixeles előlapi kamera is a rendelkezésünkre áll.

A Hudl 2 várhatóan október 9-től lesz elérhető a brit Tesco áruházakban. A gép nagy sikerre tehet szert, mivel ára a fent részletezett felszereltség dacára csupán 129 angol font, azaz cirka 50 ezer forint körül alakul.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza