Készül az 5,5 hüvelykes Zenfone

Farkas Norman - 2014. október 6.

A friss pletykák szerint már készül az Asus boszorkánykonyhájában egy 5,5 hüvelykes kijelzővel felvértezett Zenfone okostelefon. A jövevény várhatóan a 2015 januárjában tartandó Consumer Electronics Show keretében mutatkozik majd be a nagyvilágnak.

A DigiTimes értesülései szerint a tajvani Asus máris gőzerővel dolgozik új okostelefonjain, melyeket a 2015-ös CES (Consumer Electronics Show) során fed majd fel a nyilvánosság előtt. A Zenfone 4, Zenfone 5 és Zenfone 6 modellek utódai mellett várhatóan egy 5,5 hüvelykes mobil is megjelenik az újdonságok között, melynek technikai tudásáról egyelőre nincs pontos információ.

Az Asus az utóbbi időben egyre vonzóbb ajánlatokkal bombázza a mobilpiacot, így nem meglepő, hogy ebben az évben akár 7-8 millió elérhető árú Zenfone is gazdára találhat a várakozások szerint. A gyártó sikere ráadásul folyamatosan növekedhet, hiszen tervei szerint hamarosan több LTE-képes készülékkel lesz jelen az olyan nagy vásárlóerővel bíró piacokon, mint az Egyesült Államok vagy Kína. A piaci elemzők e stratégia lépés miatt máris 16 millióra becsülik a 2015-ben gazdára találó Asus okostelefonok számát.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza