Szeptember 17-én debütál az új Porsche mobil, egy héttel később pedig a Passport

Farkas Norman - 2014. szeptember 12.

A BlackBerry kiküldte a következő eseményére szóló sajtómeghívókat. A buli szeptember 17-én lesz és az új, QWERTY-s Porsche Design luxusmobil bemutatójának ígérkezik. A nívós készüléket egy héttel később az innovatív BlackBerry Passport követi.

Hamarosan újabb taggal bővül a Porsche Design luxusmobilok amúgy nem túl népes tábora, hiszen szeptember 17-én bemutatkozik a P’9983 modell. A közeli időpontot a BlackBerry által kiküldött sajtómeghívók is alátámasztják már.

A teli pénztárcával rendelkező, luxusra és minőségre sokat adó felhasználóknak szánt okostelefon lényegében a BlackBerry Q10 nem kicsit felturbózott kiadása, amely a hagyományokat képviselő fizikai QWERTY gombsorral rendelkezik.

A Porsche Design 9983 tudása többnyire megegyezik fent említett Q szériás „testvére” adottságaival, csakhogy esetében ezek prémium burkolattal, még kifinomultabb dizájnnal, 1,7GHz-es kétmagos procival, 3GB RAM-mal és 64GB tárhellyel találkoznak. A cirka 2000 dolláros árcédula a fenti extrák mellett természetesen az egyedi BlackBerry PIN-t is magába foglalja.

 

A BlackBerry Porsche Design P'9983

 

Érdemes megjegyezni, hogy a P’9983 lesz a második BlackBerry 10 rendszerű luxusmobil a piacon, hiszen a kanadai gyártó és a Porsche Design korábban már kiadták a BlackBerry Z10 nívósabb változatát a teljes érintőképernyővel szerelt, gombsor nélküli P’9981 személyében.

 

A BlackBerry Porsche Design P'9982

 

A stílus és luxus jegyében született készülék kiváló felvezetője a BlackBerry bejelentés-sorozatának, hiszen egy héttel később a mind külsejében, mind pedig tudásában formabontó és előremutató BlackBerry Passport is a nagyközönség elé tárul majd – méghozzá egyszerre három nagyvárosban.

 

A BlackBerry Passport

 

A Passporttal talán egyidőben, de valószínűbb, hogy csak kicsit később a BlackBerry Classic is bemutatkozik. A fizikai QWERTY gombsorral szerelt mobil – ahogy neve is utal rá – a hagyományok jegyében született, és főként az ős BlackBerry-használókat vonzza magához – persze ez nem zárja ki, hogy másokat is „berántson” a körbe, sőt.

BlackBerry Classic (Q20)

 

A cikkben említett összes modell a BlackBerry Q10 és Z10 kivételével a BlackBerry 10 rendszer következő generációs, 10.3-as verziójával kerülnek piacra. Az első, úttörő (bár nem túl fényesen teljesítő) BlackBerry mobilokra (Q10, Z10, Q5) is megérkezik a rendszer frissített verziója. A jelenlegi infók alapján sanszos, hogy ezek csak akkor kerülnek sorra, míg a fejlesztők elkészülnek a rendszer ezután következő, 10.3.1-es verziójával.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza