Logitech K480 – bluetooth-os billentyűzet többféle eszközhöz

Czipperer Dia - 2014. szeptember 5.

A Logitech bemutatta a Bluetooth Multi-Device Keyboard K480-at, amely több típusú eszközökhöz is használható: számítógéphez, táblagéphez és okostelefonhoz egyaránt.

Kedvező árú Bluetooth billentyűzetet jelentett be a Logitech. A megoldás nem csak a vezeték nélküli kapcsolódás és az árcédula miatt érdemel figyelmet, hanem, mert nem csak egyfajta eszközhöz használható. A billentyűzeten található egy tekerőgomb, amellyel kiválasztható, hogy éppen számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatjuk a klaviatúrát. Ezáltal váltani a különféle kütyük között sem bonyolult, csupán el kell fordítani megfelelő irányba a kapcsolót.
 


A Logitech K480 egy teljes méretű billentyűzet, így nem kell kompromisszumot kötni a nagyságot illetően, bár tény, hogy a kifejezetten tabletekhez és oksotelefonokhoz tervezett megoldások könnyebben hordozhatók. Ám, ha a funkcionalitást és a kényelmet vesszük figyelembe, mindenképpen egy jó alternatívának tekinthető.
 

A többféle platformhoz – Windows, Mac, Chrome OS, iOS és Android – is használható billentyűzet 49,99 dollárba kerül. Ez egyáltalán nem sok, tekintve hogy még a táblagépekhez tervezett billentyűzet tokok is ennéljóval többek kóstálnak. A K480 az Egyesült Államokban és Európában is elérhető lesz szeptember folyamán.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza