Kör alakú számlapot kap az LG G Watch utódja [Videó]

Farkas Norman - 2014. augusztus 25.

Az LG új kedvcsináló videójából kiderült, hogy a G Watch hamarosan megjelenő utódja a Moto 360-hoz hasonlóan kör alakú kijelzővel érkezik. Az újdonság leleplezésére a szeptember elején kezdődő IFA szakkiállításon kerülhet sor.

 

A kisebbik dél-koreai gyártó már csaknem három hónapja előrukkolt első Android Wear rendszerű okosórájával, mely a G Watch nevet viseli. A kütyü vegyes fogadtatásban részesült a felhasználók részéről, akik főként üzemidejét, anyaghasználatát és kijelzőjét kifogásolták, sokaknak pedig a töltőcsatlakozó korróziós mutatványa okozott nagy csalódást. Az LG tehát bőven kapott motivációt egy újabb óra megalkotásához, amiben egyrészt orvosolja az első fecske legnagyobb hibáit, ugyanakkor egyértelmű előrelépést is mutat.

Úgy tűnik, a gyártó nem is vesztegette az időt, hiszen már szeptember 4-én, a berlini IFA szakkiállítás előestjén bemutatkozhat a G Watch 2. A készülék az alábbi hivatalos kedvcsináló videó alapján kör alakú kijelzővel érkezik (mint a szintén néhány nap múlva debütáló Motorola Moto 360), azaz egy jelentős dizájnbeli újítást biztosan tartogat számunkra a G Watch-hoz képest, abban pedig talán okkal bízhatunk, hogy a jövevényben mind anyaghasználat, mind pedig funkcionalitás frontján kiküszöbölték az elődmodellnél feltárt hibákat.

 

 

 

 

[Forrás: XDA Developers]

Vissza