A fitneszappok tervezője Orbit néven okos karkötőt készített

Czipperer Dia - 2014. augusztus 4.

Az okoseszközök terén számos kiegészítő és alternatíva közül választhatunk. A csuklón hordható megoldások esetén sincs hiány a kínálatban. Most egy új versenyző csatlakozik a sorba, immáron sokadikként, ám a fitnesz appok megálmodójáról van szó.

A Runtastic új megoldással rukkolt elő. A vállalat, aki hordható eszközökre tervez különféle alkalmazásokat, most saját okos karkötőjét mutatta be, mely az Orbit nevet viseli.

Az eszköz, társaihoz hasonlóan követi a lépéseket, számolja az elégetett kalóriákat, és figyeli az alvási ciklusokat is. 300 láb mélységig (91,44 méter) vízálló, ami azt jelenti, hogy úszás közben sem kell levenni. A reggeli ébresztés is elmaradhatatlan része a karperecnek: akár többszöri rezgések jelzik viselőjének, hogy ideje kikelni az ágyból.
 


Az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálja az adatokat a különféle alkalmazásokkal. Ez tehát azt jelenti, hogy a karperec többféle rendszerű készülékhez is használható: egészen pontosan Android, iOS, Windows Phone és BlackBerry alapú mobilokhoz. További előnye még, hogy az aksi akár hét napon keresztül is bírja a strapát.

Az Orbit fitnesz karkötő 119 dollárért vásárolható meg a hivatalos oldalon.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza