iFrogz Tadpole – a világ legkisebb Bluetooth hangszórója

Czipperer Dia - 2014. május 12.

Mindössze 5 centiméter hosszú az iFrogz Tadpole névre kresztelt Bluetooth hangszóró, amely ezzel a mérettel kiérdemelte a világ legkisebb Bluetooth hangszórója címet.

Bár nem minőségi zenehallgatásra tervezték, és nem is bír kimondottan sokat, ám mérete mégis versenyképessé teszi azt az Bluetooth hangszórót, amelyet okoseszközökhöz terveztek. Az iFrogz Tadpole okostelefonnal és táblagéppel egyaránt használható, és Bluetooth 3.0-án keresztül kapcsolódik az adott készülékhez, amely akár 100 méter távolságból is fogja a telefon jelét.

Első ránézésre olyan, mint egy kulcstartó, így könnyen elfér bárhol, akár nyakba akasztva, vagy a nadrágra ráfűzve is hordható. Így telefonunkat biztonságos helyen tárolva is hallgatunk zenét, akár szabadtéri sportolás esetén is, például biciklizés vagy gördeszkázás közben (lásd a videón). Vastagságra nagyjából akkorra, mint egy okostelefon, és mindössze 5 centi hosszú. Ezekhez mérten súlya sem vészes, 19,8 grammot nyom.
 


A kütyü 200mAh-es akkumulátora nagyjából 2 órás üzemidőt tesz lehetővé, amelyet micro USB csatlakozóval tölthetünk.

Négyféle színben is kapható az eszköz: szürke, fehér, lila és kék árnyalatokban. Ára is kedvező, mindössze 19,99 dollárért vásárolható meg.

 

 

 

Forrás: Slashgear.com

Vissza