A Kopaszi-gáton vár a Nokia kamionja – ismerd meg az új Lumiákat!

Farkas Norman - 2014. április 25.

A finn gyártó végre elhozta Magyarországra a Microsoft BUILD konferencián bemutatott Lumia modelleket. A Windows Phone 8.1 alapú újdonságok egy gyönyörű kamionnal érkeztek, mely körbejárja Európát. Pénteken bárki megnézheti a telefonokat a Kopaszi-gáton, s egy szerencsés látogató egy Lumia 1320 mobillal is gazdagodhat.

Nem akármilyen módon érkeztek Magyarországra a Nokia legújabb Windows Phone 8.1 rendszerű okostelefonjai, a Lumia 630, 635 és 930 modellek. Egy Lumia kamionnal gurultak egészen a Kopaszi-gátig, ahol a mai nap folyamán minden érdeklődő megcsodálhatja őket. A regisztrált látogatók között egy Lumia 1320 készüléket sorsolnak majd ki, tehát igazán érdemes benézni a finnek sátrába.

 

Lumia 930

 

A készülékeket tegnap mutatták be a sajtó hazai képviselőinek – így nekünk is. Mivel már régóta tudjuk, hogy mit tudnak (ebben a cikkben olvashatsz róluk részletesen), inkább afelől érdeklődtünk, hogy mikor és milyen árcédulával jelennek meg a hazai piacon.

 

 

Dankovics Tamás, a Nokia Hungary termékmarketing-igazgatója egy látványos kis termékbemutató után elárulta, hogy mindegyik készülék júniusban landol a magyar üzletekben. Azt egyelőre nem tudni, hogy az egyes típusok mely szolgáltatóknál lesznek elérhetők, de hamarosan ez is kiderül.

 

 

Ami az árakat illeti, egyelőre adók és kedvezmények nélküli értékeket ismerünk. A fém készülékházzal megáldott, már messziről minőséget sugárzó Lumia 930 csúcsmodell 599 dollárt kóstál, a kétkártyás Lumia 630 ára pedig 169 dollár körül alakul. A 3G képes, egykártyás Lumia 630-ért 159 dollárt kell kicsengetni, míg a 4G LTE modemmel felvértezett, de egyebekben azonos tudású Lumia 635 árcéduláján 189 dollár olvasható.

Ha szeretnéd jóval a piaci megjelenés előtt megnézni a vadonatúj Lumia triót, ma délután még megteheted, hiszen – ahogy fent említettük – a Nokia kivitte őket Budapestre, a Kopaszi-gátra.

 

Lumia 630

 

Vissza