A Microsoft Office iPad alkalmazásai vezetnek az App Store-ban

Czipperer Dia - 2014. március 31.

Alighogy a Microsoft elérhetővé tette Office programjának iOS verzióját, máris hatalmas sikert aratott. A szoftver iPad verziójának különböző alkalmazásai egy nap után a letöltési lista élére kerültek.

Három olyan alkalmazás áll jelenleg az App Store letöltési listájának élén, amelyek ingyenesen letölthetők, de szükséges az előfizetés (99 dollár), ha dokumentumokat szeretnénk szerkeszteni velük, illetve egyéb funkciók igénybevételéhez.

Az első három hely birtokosai a Microsoft Office iPad verziójának különféle programjai, melyek múlt héten debütáltak hivatalosan. Első helyen a Word áll, második az Excel, a harmadik helyet pedig a Power Point birtokolja. A negyedik helyen szintén egy microsoftos program áll, a OneNote, amely bár nem igényel előfizetést, szorosan kötődik az Office-hoz. 

Satya Nadella, a Microsoft feje pénteken tweetelt a sikerről, ahogy fogalmazott: „úgy tűnik, ez egy produktív péntek az iPad tulajdonosoknak”.

Az appok iPad verziói többet kínálnak, mint az iPhone-ra optimalizált változat, de Office 365 előfizetés kell ahhoz, hogy dokumentumokat létrehozhassunk illetve szerkeszthessünk.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza