Kiderült az új HTC Desire duó ára

Farkas Norman - 2014. március 10.

Németországban már előrendelhető a HTC Desire 610 és a Desire 816 is. Az MWC során leleplezett újdonságok lényegesen többe kerülnek majd Európában, mint Kínában.

A német Amazon oldalán, az előrendelhető modellek között bukkantak fel a HTC nemrég leleplezett újdonságai, a Desire 816 és a Desire 610. A középkategóriába szánt készülékekhez árcédulát is mellékelt az Amazon, így kiderült, ezúttal mennyire vastagon fogott a tajvaniak ceruzája attól függetlenül, hogy állítólag kiemelkedő ár/érték arányú eszközökről van szó.

A Desire 816 sokkal drágább lesz Európában, mint Kínában. Az Amazon 379 euróra lőtte be a készülék árát, ami jóval meghaladja a Kínában várható, cirka 213 eurós összeget – de érdemes megjegyezni, hogy utóbbiról eddig csak kiszivárgott infók nyomán hallhattunk, plusz az előrendeléses árak általában magasabbak a végső árnál. Ami a Desire 610-et illeti, olcsóbb lesz testvérénél: az Amazon 299 eurót kérne egy példányért.

 

 

Mindkét esetben ingyenes szállítást biztosít az Amazon a megrendelt készülékekhez, de sajnos arra vonatkozóan nem árul el információt, hogy mikorra várható az újdonságok érkezése. A Desire 816 elméletileg március végén landol a kínai piacon, egyéb régiókban – így Európában is – pedig áprilisban lesz elérhető. A Desire 610 piaci premierje májusra tehető a HTC hivatalos közleménye szerint.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza