Az LG G3 lesz az új Nexus alapja?

Farkas Norman - 2014. március 7.

A friss infók szerint az LG gyártja majd a következő Android referenciamodellt is, mely a Nexus 5-höz hasonlóan a gyártó aktuális csúcsmodelljének alapjaira épül majd.

A pletykák szerint a következő, talán Nexus 6 néven érkező Android referenciamobil is a kisebbik dél-koreai gyártó műhelyében készül majd. A Google és az LG együttműködésének új gyümölcséről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az eddigi infók arra utalnak, hogy a jövevény a G3 alapjaira épülhet. Ez már csak azért is logikus lenne, mert a Nexus 5 alapját is az LG tavalyi nagyágyúja, a G2 adta.

Az LG G3 egyébként júniusban debütál (talán egy okos karóra társaságában) a várakozások szerint, s olyan csúcsmodellek riválisaként köszönthetjük, mint a Samsung Galaxy S5 vagy a márciusban bemutatkozó HTC M8 – szóval ízig-vérig a felsőkategóriát képviseli majd. Ebből kiindulva pedig biztosra vehetjük, hogy a Nexus 6 is egy igazi csúcsragadozó lesz.

Bár a Nexus 6-ról még mit sem tudunk, a tehetséges rajongók már megmutatták mire számítanak egy-egy koncepció formájában. Íme, az egyik:

 

 

[Forrás: Gizmodo.de]

Vissza