Így már ma kipróbálhatod a Facebook Papert

Farkas Norman - 2014. február 5.

Az üzenőfal magazinszerű böngészését lehetővé tévő Facebook Paper hétfőtől elérhető az iOS felhasználók számára, már amennyiben az Egyesült Államokban élnek. A többieknek elméletileg napokat vagy heteket kell várniuk az alkalmazásra, de van egy trükk, amivel rögvest telepíthetik.

Ahogy arról már beszámoltunk, az üzenőfalból magazint varázsoló Facebook Paper alkalmazás hétfőn elérhetővé vált az egyesült államokbeli iOS felhasználók számára, a más országokban élők viszont napokat vagy heteket várhatnak arra, hogy kipróbálhassák. Azonban van egy trükk, amivel akár már ma Te is telepítheted és használhatod a Papert, itt Magyarországon.

A következőt kell tenned, ha az Egyesült Államokon kívül élsz, de nem szeretnél várni, amíg a Facebook új szoftvere a Te régiódban is hivatalosan elérhető lesz:

1. Menj az App Store-ba

2.  Jelentkezz be az Apple ID-del és a jelszavaddal

3. A fiókbeállításoknál állítsd át az országot Egyesült Államokra

4. A fizetési információknál válaszd a „None” lehetőséget

5. Keress rá az Áruházban a Paperre, és töltsd le.

Miután letöltötted és telepítetted a szoftvert, visszaállíthatod a fiókodat az eredeti állapotára. A trükk egyébként nemcsak a Paper, hanem minden ingyenes app esetén működik, amely nálunk nem, csak az Egyesült Államokban érhető el.

 



 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza