Rémisztő Galaxy S5 látványterv született

Farkas Norman - 2014. január 22.

Egy holland oldalon felbukkant a Samsung Galaxy S5 látványterve, amit látva nemhogy vágyakoznánk a még bemutatásra váró készülék után, hanem egyenesen taszítónak találjuk a külső megjelenését.

A holland SamsungGalaxyS5.nl oldalon jelentek meg az alábbi fotók, melyek a Samsung következő nagyágyúja, a Galaxy S5 dizájnját mutatják be. Természetesen nem hivatalos tervekről van szó, hanem egy koncepcióról, ami a gyártó már piacon lévő modelljeiből, pontosabban azok dizájnelemeiből építkezik. Az összkép egészen borzalmasra sikerült, szóval reméljük, hogy nem így fog kinézni a Galaxy S5.

A képeken pózoló mobil burkolata a Galaxy S4 műanyag házát ötvözi a Galaxy Note 3 bőrszerű hátlapjával. Ez utóbbi rémesen néz ki, mivel nem az egész hátlapot takarja bőr, hanem a alul és felül kikandikál a plasztik, ami egyrészt gagyi benyomást tesz a szemlélőre, akiben fel sem merül, hogy egy felsőkategóriás eszköz van a szemei előtt. Ha már a hátlapnál tartunk, felmerül a kérdés, hogy vajon mi az a szürke cucc a kamera egyik oldalán, a LED vakuval szemben? Talán egy másik villanó?

 

 

A telefon formája alig különbözik a Galaxy S4-étől, ami szomorú, de legalább a kijelzőn látható, frissített TouchWiz felület üdítően mutat – bár a Samsung állítólag nem is ilyen irányba fejleszti a felületét, inkább a csempés megjelenítés felé kacsintgat.

 

 

A Galaxy S5 egyébként március végén mutatkozik be a várakozások szerint, s a pletykák szerint készül belőle fém- és műanyagházas kiadás is. Az újdonság nem csak külső, hanem tudás tekintetében is hoz majd érdekességeket, például új szolgáltatásokkal és ujjlenyomat-olvasóval is bővül tudástára.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza