Vine – Gingerbreaden csak nézhetjük

Farkas Norman - 2013. december 19.

Frissült Android platformon a rövid videók készítésére és megosztását lehetővé tevő, népszerű alkalmazás, a Vine. Az új verzió már elfut a 2.3 Gingerbread rendszerű készülékeken is, ám esetükben csak a videók megtekintésére van lehetőség.

Júniusban került fel a Google Play Áruházba a népszerű videókészítő- és megosztó app, a Vine. Számos későbbi frissítést kapott a szoftver, de ennek ellenére csak az Android rendszer 4.0 Ice Cream Sandwich és annál újabb verzióival volt hajlandó szóba állni.

A helyzet most változott: az androidos Vine legújabb verziója már a 2.3 Gingerbread rendszerű készülékek számára is elérhető. A támogatás kiterjesztése nem volt rossz ötlet, hiszen még ma is kb. minden negyedik androidos telefonon Gingerbread fut. Ugyanakkor sajnálatos, hogy esetükben korlátozottak a Vine funkciói, mivel csak a videók megtekintésére nyújt lehetőséget, saját művek készítésére és megosztására nem. Jó hír viszont, hogy a fejlesztők lehetővé tették a népszerű kategóriák böngészését, a keresést és a számunkra érdekes videók megosztását.

Ha azonban régi rendszert futtató droidod van és szeretnél teljes értékű Vine-t használni, javasoljuk, hogy vált frissebb modellre. Vagy kérj egyet karácsonyra.:)

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza