Ujjlenyomat-olvasóval támad az 5,6 colos Pantech Vega Secret Up

Farkas Norman - 2013. december 5.

A dél-koreai Pantech egy újabb ujjlenyomat olvasóval szerelt phabletről rántotta le a leplet. Az 5,6 hüvelykes kijelzővel szerelt Vega Secret Up a Secret Note szerényebb hardverrel ellátott „kistesójának” tekinthető.

A Pantech már a második ujjlenyomat-olvasóval felvértezett készülékét tárta a nagyközönség elé a Vega Secret Up személyében. Az 5,6 hüvelykes kijelzővel, LTE Advanced támogatással és 13 megapixeles kamerával szerelt újdonság az ugyancsak biometrikus azonosítóval ellátott Vega Secret Note olcsóbb változatának tűnik. Visszafogott hardvere legalábbis erre utal: 3 helyett 2GB RAM-ot, 32 helyett pedig 16GB belső tárhelyet pakoltak bele, s nagytesójától eltérően kapacitív stylus nélkül érkezik.

A WCDMA és GSM hálózatokon egyaránt használható masina működését egy négymagos, 2,3GHz-es Snapdragon 800 (MSM8974) processzor biztosítja, a megfelelő üzemidőről pedig egy 3150mAh kapacitású akkumulátor felel.

A Pantech még nem árulta el, hogy mikor, mely régiókban és milyen árcédulával jelenik meg a Vega Secret sorozat új tagja, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy a Dél-Koreában 839 dollárt kóstáló Secret Note-nál valamivel olcsóbban lehet majd hozzájutni.



 

[Forrás: Engadget]

Vissza