Panasonic újdonságok az IFA-n

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 6.

A Panasonic bemutatta az NA sorozathoz tartozó legújabb, vezeték nélküli hangszóróit, amelyek a piacon jelenleg elérhető leghosszabb lejátszási idővel rendelkeznek.

A Panasonic két új modellje SC-NA30 és SC-NA10 névre hallgat, és piacon jelenleg elérhető leghosszabb lejátszási idővel rendelkeznek. Emellett egyedülálló hangminőség, kiváló hálózati integráció és elegáns formaterv jellemzi őket. Az SC-NA30 és az SC-NA10 kompakt hangszórók hordozhatóak, ezért bárhova elkísérik tulajdonosukat.

Az SC-NA30 a klasszikus Hi-Fi-kre emlékeztető modern formában kimagasló minőségű, gazdag hangzásvilágot visz felhasználója otthonába, de a teraszon, az erkélyen vagy épp a parkban is használható. Ehhez hasonlóan, az SC-NA10 a lakáson belül és a szabadban egyaránt remekül megállja a helyét, ugyanolyan kompromisszum mentes hangminőséget biztosít a kertben, egy piknik vagy egy utazás során is, mint beltérben.

Az új NA sorozat modelljei otthon vagy útközben egyaránt jól teljesítenek.” mondta el Michael Friedrich, a Panasonic Marketing Europe otthoni audiovizuális termék értékesítési menedzsere. „A Panasonic tisztában van azzal, hogy a zenehallgatási szokások egyénenként változnak, ezért a Panasonic NA sorozat a legjobb hangminőséget, intelligens hálózati integrációt kínál gyönyörű külső megjelenéssel, amely alkalmazkodik a vásárlóink ízléséhez és életstílusához. A SC-NA30 nagyszerű hangminőségének köszönhetően a lakásban és azon kívül egyaránt jól használható; az ennél kompaktabb SC-NA10, amelyet egyedülálló védőburkolattal láttunk el, kiválóan szállítható.”

SC-NA10

Több mint 20 órányi lejátszási idő

Több mint 20 órányi lejátszási idővel mind az SC-NA30, mind a SC-NA10 a piacon jelenleg elérhető leghosszabb lejátszási idővel rendelkezik, egyedülálló hálózati integrációt kínál és nagyon könnyű kezelni.

A készülékek kompatibilisek a Panasonic Music Streaming alkalmazásaival. Az SC-NA30 és az SC-NA10 képes csatlakozni okos telefonhoz vagy tablethez, így gyorsan, mindössze egy gombnyomással elérhetőek a felhasználó kedvenc zeneszámai. 

Az audio tartalmak hordozható eszközről való streamelésén túl, az NA sorozat hangszórói telefonként is használhatóak beépített mikrofonjaiknak köszönhetően. Ráadásul, a hordozható hangszórók hosszú élettartamú, újratölthető elemeivel egy USB kábel segítségével az okos telefonok is feltölthetők még zenelejátszás közben is. 

Prémium hangminőség vezeték nélkül

A Panasonic elkötelezettsége az end-to-end audio technológia iránt a garancia arra, hogy az új NA sorozat darabjai páratlan hangminőséget biztosítanak hordozható formában is. A hangszórók könnyedén kapcsolódnak más készülékekhez, digitális adatfeldolgozó és hangszóró technológiával rendelkeznek – többek között ezért is kínálják a legjobbat a vezeték nélküli hangtechnika világában.

Az SC-NA 30 hangszóró kompakt mérete ellenére elképesztően erőteljes hangot ad. A két 2-hüvelykes front hangsugárzó és az integrált subwoofer élethű és messze hangzó hangokat, mély, robusztus basszusokat produkál.

Mindezeken túl, a dupla passzív sugárzó megakadályozza a mélynyomó nem kívánt vibrációját, amely még jobb hangminőséget eredményez. Az SC-NA10 modellnek két 1,6 hüvelykes hangszórója van, amelyek kristálytisztán adják vissza az ének hangokat, az egyszeres passzív sugárzó pedig nagyszerű, torzítatlan basszusokat nyújt.

Az SC-NA30-hoz hasonlóan az SC-NA10 is rendelkezik azokkal a komponensekkel, amelyek segítségével a hangszórókúp képes olyan nagy hangerőt produkálni, amelyet a vásárlók általában csak a nagyobb méretű hangfalaktól várnak el.

A Panasonic XBS Master hangfeldolgozási technológiája az SC-NA30 és az SC-NA10 hangszóróban egyaránt megtalálható. Ez a technológia még erőteljesebb, még tisztább és élethűbb hangzást tesz lehetővé az alacsony frekvenciájú hangok felerősítésével, a nem kívánt zajok kiszűrésével és a torzítás minimálisra csökkentésével.  

SC-NA30

Klasszikus Hi-Fi stílusú modern formaterv

Az SC-NA30 és az SC-NA10 modellek formaterve lenyűgöző. Az SC-NA30 vékony és stílusos ezüst, más változatban fekete burkolatot kapott, rozsdamentes acélból készült hálót feszítettek a hangsugárzók elé, klasszikus design-t követő hangerő, basszus, és tremble szabályozó gombokat kerültek rá.

Az SC-NA10 hasonlóan vékony, ugyanakkor egy kompakt, táskára emlékeztető dobozt kapott, amely a könnyű hordozhatóságot szolgálja a házon belül és odakint. Az NA 10 doboza a hangszórók állványaként is használható, 'Navy Blue' (tengerészkék) és Coral Red (korall vörös) változatban kapható.

Ár és elérhetőség

Mindkét modell szeptembertől kapható, ajánlott fogyasztói áruk: az SC-NA30 279 euró, az SC-NA10 179 euró.

 

Vissza