Huawei Ascend W2 - Windows Phone 8 7,7 milliméterben?

Farkas Norman - 2013. január 16.

A Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress során mutatkozhat be a Huawei következő Windows Phone 8 alapú okostelefonja, mely az Ascend W1-től eltérően nem ár/érték arányával, hanem kecses megjelenésével kíván hódítani.

Úgy fest, hogy a Huawei igencsak belehúzott, s az Android platform (Ascend P2) mellett a Windows Phone 8 frontján is fel szeretné adni a leckét a konkurenciának. Ha hihetünk annak a bejegyzésnek, amit Richard Yu, a Huawei vezére posztolt ki a kínai Twitterként emlegetett Shina Weibo közösségi oldalra, akkor a februárban megrendezésre kerülő MWC során fog bemutatkozni az Ascend W2 névre keresztelt készülék, mely a legvékonyabbnak számít majd a Windows Phone 8 alapú eszközök között.

Az előzetes információk szerint az Ascend W2 nem csak kecsesebb külsőt, hanem egy fokkal komolyabb hardveres felszereltséget is kap, mint a platform ár/érték bajnokának kikiáltott Ascend W1. Ennek megfelelően 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD), kesztyűs kézzel is kezelhető érintőképernyőt, 8 megapixeles  hátlapi kamerát, kétmagos processzort, 1GB RAM-ot, 16GB belső tárhelyet és 2800mAh kapacitású akkumulátort jósolnak a készüléknek.

Az Ascend W2 ára várhatóan 3200 jüan, azaz cirka 515 dollár körül alakulhat, de ezt az infót, s a fent ismertetett részleges specifikációt is érdemes fenntartásokkal kezelni a hivatalos adatok megérkezéséig.

 

Huawei Ascend W2

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza