Toshiba tévék, asztali DVD és Blu-Ray lejátszók Magyarországon

Kütyü Magazin - 2012. december 4.

A Toshiba bejelentette, hogy 2012 decemberétől Magyarországon is elkezdi szórakoztatóelektronikai berendezései – televíziókészülékei, asztali DVD és Blu-Ray lejátszói - forgalmazását.

„Örömünkre szolgál, hogy Magyarországon is bemutathatjuk többszörös díjnyertes szórakoztatóelektronikai készülékeinket. A Toshiba évtizedek óta az ipari kutatás és fejlesztés tekintetében a világ élvonalába tartozik, az ennek során megszerzett tudásunkat kamatoztatva fejlesztettük ezeket a termékeket. ” – mondta Leskó László, a Toshiba Europe GmbH magyarországi vezetője.

A széles kínálatban a Toshiba legújabb fejlesztésű, LED háttérvilágítású hagyományos és 3D-s televíziókészülékei is szerepelnek. Legtöbbjük smart funkciókat is tartalmaz, melyek segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmait arra alkalmas tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. A felhasználó kényelmét a smart tévékbe épített WiFi egység, az Intel által fejlesztett WiDi, valamint  az AutoView (a kép fényerejét a készülék a szoba fényviszonyainak megfelelően állítja be) funkció is szolgálja.

A választékban 3D-s aktív és passzív szemüveges és szemüveg nélküli típusok is hamarosan megjelennek. A világ első, kereskedelmi  forgalomban kapható, szemüveg nélküli 3D technológiát alkalmazó, négyszeres HD felbontású, 2012/13-as EISA-díjas 55ZL2-es típusú televízió is a kínálat része.

„A jelenleg is kínált No Problem garanciával – ami egy egyéves, minden kockázatra kiterjedő, a Toshiba televízió, tablet vagy számítógép véletlen sérülése esetén igénybe vehető szolgáltatás – szállítjuk készülékeinket, így a felhasználók a vásárlással nem csak egy kiváló eszközhöz, hanem számos magas szintű szolgáltatáshoz is hozzájutnak.” – tette hozzá Leskó László.

Vissza