Kedvezményes Windows 8 frissítési ajánlat

forrás Prim Online - 2012. június 5.

Június másodikán a Microsoft a világ 131 piacán, így Magyarországon is elindította a kedvezményes Windows frissítési ajánlatot, amelynek keretében a Windows 7-et futtató PC-k vásárlói kedvezményesen juthatnak hozzá a Windows 8-hoz.

A Windows 8 előzetes kiadásai már bizonyították, hogy a Microsoft operációs rendszerének következő generációja elmossa a határokat a hagyományos PC és a táblagép használata között. Azoknak a felhasználóknak, akik az elsők között szeretnének a Windows 8 végleges változatára áttérni, a Microsoft kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít. Aki 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel (ez alól kivétel a Windows 7 Starter változat) előtelepített számítógépet vásárol, lehetőséget kap arra, hogy a PC-n futó rendszert Windows 8 Pro verzióra frissítse. Ennek költsége mindössze 14,99 euró - 300 forint/ euró árfolyamon számolva - hozzávetőleg 4500 forint.

A vásárlók a Windows frissítési ajánlat weboldalán (www.windowsupgradeoffer.com) regisztrálhatnak az ajánlatra, amellyel 2013. február 28-ig élhetnek.

Kulcsszavak: Windows 8, Microsoft
Vissza