Megújult a Network4 digitális felülete

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 13.

Harmadik születésnapjára teljesen megújult a Network4 csoport digitális felülete. A net4.network4.hu oldal mostantól információs hubként szolgálja ki a médiacég hét televíziós csatornáját (TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4, MAX4, ARENA4, MATCH4) és streaming platformját (NET4+ SPORT). A letisztult honlap ötvözi a legfrissebb sporthíreket és elemzéseket, valamint a szórakoztató műsorokhoz kapcsolódó tartalmakat.

A Network4 csoport Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő médiacége, amely két sporttelevíziót, öt szórakoztató csatornát, valamint egy sport streaming szolgáltatást üzemeltet Magyarországon.

„Régi vágyunk volt, hogy egy platformra tereljük a hatalmas mennyiségben megjelenő szórakoztató és a sport kontentjeinket. Az új, letisztult honlapon világosan elkülönül egymástól a két fajta tartalom, de lehetőséget biztosít az átjárásra is. A tematikus blokkoknak köszönhetően jól megfér egymás mellett Poirot és Aaron Rodgers, a Melrose Place és a Chelsea, a motorosok és a krimi, az átigazolási hírek és a vígjátékok” – mondta el Varga Attila, a Network4 online tartalomfejlesztési és kommunikációs igazgatója.

 

A Network4 csoport számos exkluzív sportjoggal rendelkezik a NASCAR-tól az NFL-ig, a MotoGP-től az NHL-ig. Ez az egyetlen médiacég, amely az európai top futball ligák meccsei közül háromból (Premier League, Bundesliga, Ligue1) is közvetít mérkőzéseket. Az öt szórakoztató csatorna pedig elsősorban minőségi európai filmeket, népszerű sorozatokat, valamint a Galileo című saját gyártású doku-szériát sugározza.

Az új honlapon a friss eredményeken túl exkluzív sportkontentekkel, beszámolókkal, interjúkkal találkozhatnak a látogatók, továbbá itt olvashatják a legfrissebb híreket a szórakoztatóipar és a sztárok világából.

Folyamatosan bővül a Network4 csoport tematikus podcast kínálata, amelyet szintén ezen a felületen érhetnek el az érdeklődők.

Kulcsszavak: Network4 Csoport, honlap
Vissza