Plusz egy év garancia ajándékba a Mio-tól!

Kütyü Magazin - 2023. március 10.

A világ vezető fedélzeti kamera gyártója most nemcsak a megbízhatóságot és kiváló minőséget garantálja vevőinek, hanem további egy év ingyenes gyártói garanciát is kínál az akcióban szereplő modellekre*. A 2023. március 1. és december 31. között vásárolt Mio MiVue autós és motoros készülékeknél így nem kettő, hanem három év garanciával számolhatnak a dashcam tulajdonosok.

A menetrögzítő kamerát keresők egyre tudatosabbak. Olyan készüléket szeretnének, amely rossz látási viszonyok között is éles és tiszta felvételeket készít, parkoló üzemmódban is működik, vezetéstámogató funkciókkal segíti a sofőrt, vagy akár a hátsó kamerával együtt kiegészülve szinte teljesen körbe látja az autót. A Mio fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy kielégítsék a fogyasztók ezen igényeit, és a készülékekbe beépítsék a legújabb technikai vívmányokat.

Magas minőség: 50 teszt minden terméken

A piacon a Mio az egyetlen olyan fedélzeti kamera márka, amely az autóelektronikai iparban nagy múltra tekint vissza, és amely a K+F-től kezdve a tesztelési létesítményekig mindent maga végez. Az elektromágneses teszttől a magas és alacsony üzemi hőmérséklet teszten keresztül, a videófókuszálás-tesztig számos mérnök és technikus több mint ötven tesztet végez minden terméken, hogy a legjobb minőséget és funkcionalitást biztosítsák a készülékeknek. Ám nem csak a fejlesztés és gyártás, de az értékesítés és az értékesítés utáni szolgáltatások is a Mio felügyelete alatt zajlanak, ezáltal pedig a márka a legjobb támogatást tudja nyújtani az ügyfeleknek.

 

 

Széles kínálat: belépő szinttől a csúcskategóriáig

A Mio most egy újabb szintet lép az ügyfélkiszolgálás terén azzal, hogy egy évvel meghosszabbítja autós és motoros fedélzeti kameráira az ingyenes gyártói garanciát**. Így a 2023. március 1. és december 31. között megvett modellekre a vásárlás időpontjától számítva három év garanciát vállal a Mio. A kiterjesztett garancia ugyanúgy érvényes az belépő szintű modellekre, mint a felső kategóriás készülékekre, így akár a márka csúcsmodellje, a MiVue 886 is beszerezhető most a kibővített garanciával. Sőt, hátsó és duál kamerák is elérhetők az ajánlatban***!

___________________ 

* A kiterjesztett 3 éves garanciával rendelkező termékek: C540/541, C545, C560, C570, C580, C380Dual, C588T, J60, J85, 731, 732, 733, 792, 795, 798/Pro, 798Dual/Pro, 812, 818, 848, 886, M760D, M700, M40, A30, A50

** Az ingyenes kiterjesztett 3 éves garancia nem terjed ki a kiegészítőkre (autós tartó, autós töltő), ezekre továbbra is 3 hónap gyártói garancia van érvényben.

*** A Mio fenntartja a jogot az ajánlat módosítására, felfüggesztésére, törlésére vagy megszüntetésére, ha annak megvalósítása rajta kívül álló okok miatt meghiúsul.

Vissza