E-sport-eseményen debütál az LG legújabb UltraGear monitora

Kütyü Magazin - 2023. január 23.

Az LG Electronics (LG) legújabb UltraGear gaming monitora, a 25GR75FG lett a 2023-as League of Legends EMEA Championship (LEC) hivatalos kijelzője. Az új készülék az LEC-szezon kezdetén debütál, ahol a régió legjobb csapatainak játékosai játszanak majd rajta a bajnoki címért. Az LG az UltraGear márka révén továbbra is szoros partnere a világ egyik legnépszerűbb e-sport-ligájának, és elkötelezett a sportág nemzetközi fejlődésének elősegítése mellett.

A kifejezetten kompetitív játékokhoz tervezett LG UltraGear gaming monitor kiemelkedő képminőséget és sebességet biztosít a 24,5 hüvelykes Full-HD (1920x1080) IPS kijelzőnek köszönhetően, amely 360 Hz-es frissítési frekvenciával és 1 milliszekundumos Gray-to-Gray (GTG) válaszidővel rendelkezik. A kijelző NVIDIA G-SYNC integrációt kapott, amely minimalizálja a képszakadást (screen tearing) játék közben. Emellett pedig az NVIDIA Reflex technológia csökkenti a bemeneti késleltetést a kattintások kijelzésénél a képernyőn zajló akció pontosabb irányítása érdekében. A VESA Display HDR 400 tanúsítvánnyal ellátott 25GR75FG világos, tiszta képet biztosít, a három oldalon szegély nélküli képernyőkialakítás révén pedig a gamerek még inkább elmerülhetnek a játékélményben.

 

Az LEC-vel való folyamatos partnerség révén az LG 2022 óta biztosítja a profi ligának a világszínvonalú UltraGear monitorokat. A 25GR75FG modellt a liga a 2023-as szezonban használja, amelyet idén teljesen új formában, Európa, Törökország, a Független Államok Közössége, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika régióinak bevonásával rendeznek – e térségek közös elnevezésének rövidítése az EMEA. Az e-sportra optimalizált 25GR75FG-t a LEC játékosok visszajelzései alapján fejlesztették tovább elődjéhez képest. Az új UltraGear modell kialakítása, funkciói és képességei ideális választássá teszik nemcsak a profi játékosok, de bárki számára, aki szereti a kompetitív játékot.

 

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy a közelgő 2023-as LEC szezonban folytatódik a partnerségünk az LG-vel” – mondta Eva Suarez, a Riot Games EMEA régióért felelős vezetője. „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk versenyzőinknek, az új LG UltraGear monitor pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legprofibb League of Legends játékosok verseny közben is kiemelkedő képminőséget kapjanak a küzdelemhez.” 

 

 

„Az LG izgatottan várja a 25GR75FG bemutatkozását a közelgő 2023-as LEC versenyén” – mondta Seo Young-jae, az LG üzleti megoldások divíziójának IT termékekért felelős vezetője. „A professzionális e-sportolók igényeire szabott, kiemelkedő felszereltségű kijelző az akciók középpontjában lesz, amikor az EMEA-régió legjobb csapatai feszülnek egymásnak. Az LG UltraGear továbbra is támogatni fogja az LEC-t, és világszerte segíti az e-sport növekedését.”

 

Bővebb információ a 2023-as LEC versenyről az LG UltraGear (@UltraGearGaming) és a liga (@LEC) Twitter oldalán található.

Specifikáció

 

Vissza