Itt a Sony X-széria leghangosabb és legerősebb vezetéknélküli hangsugárzója

Kütyü Magazin - 2022. szeptember 15.

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

Töltsd fel otthonod a többirányú bulihangzás segítségével!

Élvezd az erőteljes, minden irányba terjedő hangzást az SRS-XV900-zal. Ezt a vezeték nélküli hangsugárzót úgy tervezték, hogy képes legyen betölteni hanggal a teret. Az eszköz az X-Balanced hangszóróegységgel, és egy majdnem négyszögletes membránnal rendelkezik, ami nagyobb hangnyomást biztosít és csökkenti a torzítást a hangszóró területének maximalizálásával, valamint a Jet Bass Booster porttal, amely mély, ütős, erőteljes basszust biztosít. A középsugárzók kiváló hangtisztaságot adnak, az elöl, oldalt és hátul elhelyezett 6 darab magas hangszóró pedig 360 fokban teríti szét a magas frekvenciájú hangot.

 

Hosszú élettartamú akkumulátor

Mostantól bárhová magaddal viheted a hangot, hiszen az SRS-XV900 25 órás* akkumulátor-üzemideje éjjel-nappal biztosítja a zenét. Ha úgy érzed, mégis lemerülne a hangszóród, akkor sem kell aggódnod: a gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 10 percnyi töltéssel 3 órára növelhető az akkumulátor élettartalma. A Battery Care funkcióval soha nem kell aggódni a hangszóró túltöltése miatt, így az hosszabb ideig maradhat megbízható.

 

Kényelmes fogantyú és kerekek a könnyű mozgathatóság érdekében

A hangsugárzó mozgatását a hordozófogantyú és a kerekek segítik, így amikor szállítani kell, a fogantyú hátradöntésével egészen a parti helyszínéig gurulhat az eszköz a strapabíró görgőknek köszönhetően.

 

TV Sound Booster kapcsolódás a tévéhangzás élményének fokozásához

Az SRS-XV900 hangszóró rendelkezik a Sony egyedülálló funkciójával, a TV Sound Booster funkcióval, ami különleges hangzást biztosít tévénézés közben. Az SRS-XV900 mély basszusa és valósághű, magas frekvenciájú hangja betölti a szobát, és felerősíti a televízió hangját, így gazdag audiovizuális élményt nyújt, legyen szó akár élőzenéről vagy filmről. Az eszköz tartozékok közt megtalálható optikai kábel csatlakoztatásával, és a TV-hangkiemelő mód kiválasztásával bármelyik televíziómárkához és -modellhez képes csatlakozni.

 

Szórakoztató funkciók

Szereted a karaokét? Akkor az SRS-XV900 hangsugárzóval tökéletes duót alkothattok. Csatlakoztasd a mikrofonod, válassz egy dalt, és adj bele mindent, amit tudsz! Az éneklés azonban nem minden: a két bemenetnek (mikrofon és gitár) köszönhetően egy gitár csatlakoztatásával a hangsugárzó erősítőként is használható. A Fiestable mobilalkalmazás és az új Double Tracking karaoke funkció használatával a rögzített énekhang még szerkeszthető, hogy a felhasználó számára még komfortosabb legyen a felvétel.

Ezen felül a hangsugárzó teljes mértékben irányítható az intuitív felső érintőpanel segítségével, amely egyetlen érintéssel lehetővé teszi a funkciók, beállítások és a világítás megváltoztatását.

 

MEGA BASS és LIVE SOUND funkciók

A MEGA BASS funkció segítségével mély és ütős basszus érhető el. Az új SRS-XV900 hangsugárzóval olyanná válik a zene, mintha élő előadás lenne, a LIVE SOUND üzemmód pedig segít olyan egyedi atmoszférát létrehozni, melyben a felhasználható újraélheti kedvenc zenei élményeit. Használd ki a maximális hangerőt, és teremts emlékezetes pillanatokat az SRS-XV900 hangszóróval!

 

Egyszerű kapcsolódás és Bluetooth párosítás

A Party Connect a Bluetooth-on keresztül akár 100 kompatibilis Sony Bluetooth hangszóró** csatlakoztatását is lehetővé teszi, hogy a hang és a fények szinkronizálásával egy hatalmas buliban mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhasson. Emellett a hangszóró USB-bemenete lehetőséget ad az USB-kábelen keresztüli zenelejátszásra. A lemerült okostelefon pedig közvetlenül a hangsugárzón keresztül is csatlatkoztatható és tölthető.

Az SRS-XV900 azonnal csatlakoztatható okostelefonhoz a Bluetooth fast pair for Android funkcióval.

 

Sony | Music Center és Fiestable applikáció

Az új SRS-XV900 kompatibilis a Sony | Music Center és a Fiestable applikációkkal. A Sony | Music Center segítségével a táncparkettről is ki lehet választani a lejátszási listákat, a felhasználó elindíthatja a következő dalt, módosíthat a világításon, vagy akár a hangzásmódokon. A Fiestable segítségével pedig olyan szórakoztató funkciókhoz férhet hozzá, amik segítenek a tökéletes bulihangulat megteremtésében, mint például a lejátszási lista összeállítása, a karaoke funkciók – beleértve a Voice Changert és az Echót –, valamint a DJ-vezérlés a hangeffektek hozzáadásához.

 

Szem előtt a fenntarthatóság

A Sony termékeit úgy tervezték, hogy az iparág vezető hangminőségét biztosítsák, és a környezetre is tekintettel legyenek. Az SRS-XV900 hangszóró elülső és hátsó paneljében, valamint belső részeiben a Sony saját fejlesztésű újrahasznosított műanyagot használ, ami hűen tükrözi a vállalat elköteleződését amellett, hogy csökkentse termékei környezeti hatását.

 

Elérhetőség

Az SRS-XV900 hangszóró 2022 októberétől kapható a Sony viszonteladóinál.

Kulcsszavak: Sony, hangszóró
Vissza