Elérhető a Google Stadia az LG legújabb okostévéin

Kütyü Magazin - 2021. december 15.

Az LG Electronics (LG) huszonkét országban tette elérhetővé a Google Stadia felhőalapú játékszolgáltatást a webOS 5.0 és webOS 6.0 operációs rendszert futtató okostévéin. A Stadia natív támogatása révén a készülékeken kivételes grafika és képkockasebesség mellett azonnal hozzáférhetők a csúcskategóriás játékok.

Az LG Content Store-ból letölthető, 22 országban hozzáférhető Stadia több mint 200 népszerű játékot — köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin's Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur's Gate 3 — tartalmaz. A demo és ingyenesen játszható játékokkal is folyamatosan bővülő platform tartalmaihoz nincs szükség letöltésre, a játékélmény a Stadia-val és LG tévékkel kompatibilis kontroller birtokában azonnal megkezdődhet. A Stadia Pro verzióra előfizető felhasználók egy több mint 30 játékból álló, egyre bővülő könyvtárhoz kapnak hozzáférést, amelyet minden hónapban új címekkel, valamint exkluzív kedvezménnyel kínált játékokkal és kiegészítőkkel tölt fel a szolgáltató. Mivel a Stadia támogatja az akár 4K HDR grafikát, a 60 FPS játékélményt, valamint az 5.1-es térhatású hangzást, az LG okostévék tökéletes választást jelenthetnek azok számára, akik fejlett játékélményre vágynak, de nem költenének külön konzolra vagy drága játékokat futtatni képes számítógépre.*

 

Az LG okostévé kínálatában az OLED készülékek páratlan játékélményt kínálnak a Stadia használatához. Ezek a készülékek — amelyek ideálisak akár belső nézetes lövöldözős, akár valós idejű stratégiai vagy versenyjátékokhoz — már most igen népszerűek a játékosok körében, hiszen az önállóan világító pixelek révén makulátlan HDR képminőséget, mély feketéket és pontos színeket biztosítanak. Emellett az OLED tévék gyors, 1 milliszekundumos válaszideje és alacsony bemeneti késleltetése a képminőség romlása nélkül biztosítja az ezekkel járó előnyöket a játék során. 

______________

* A 4K streaming és az 5.1 surround hangzás csak a Stadia Pro előfizetők számára elérhető. Minden új Stadia-felhasználó egy hónapos próbaelőfizetést igényelhet a Stadia Pro-ra.

Vissza