Itthon is elindul a MI-Home webshop

Kütyü Magazin - 2021. november 12.

Újabb hivatalos Xiaomi webshop érkezik a magyar piacra 2021 november 15-én. A www.mi-home.hu webshop-on széles kínálat és változatos kedvezmények várják majd a látogatókat. Az általános árengedményeken felül ráadásul rövid ideig elérhető, különleges akciók (Flash sale) is lesznek folyamatosan a webáruházban.

Lengyelország és Románia után Magyarországon is elindul a Mi-Home. A november 15-től elérhető online áruház különlegességét az adja, hogy folyamatosan hirdetnek meg ezen a felületen különböző akciókat. Flash sale ajánlatok – vagyis rövid ideig, különlegesen kedvezményes áron felkínált termékek – állandóan lesznek majd a Mi-Home-on. A nyitás alkalmából pedig még a szokásosnál is kedvezőbb ajánlatokkal kedveskedik a Mi-Home  a látogatóknak. A nyitási akcióban többek közt az alábbi termékek lesznek megvásárolhatóak akár 50% kedvezménnyel:

●  Redmi Note 10 5G

●  Mi Watch

●  Mi Robot Vacuum-Mop Essential

●  Mi Ionic Hair Dryer

●  Mi True Wireless Earphones 2 Basic 

●  Mi Smart Electric Toothbrush 

●  Redmi 9C NFC 

A lista nem teljes, további kedvező ajánlatokról 2021. november 15-től a Mi-Home oldalán lehet tájékozódni.

A Xiaomi évek óta tudatosan építi az online értékesítési csatornáit. Egyfelől azért, hogy ezzel is támogassa a cég növekedési stratégiáját, másfelől viszont azért, hogy még jobb ügyfélélményt tudjon nyújtani a vásárlóinak, ezzel is erősítve a kapcsolatot gyártó és felhasználó között.

„A Xiaomi lehetőleg életre szóló, tartós kapcsolatot akar kiépíteni a fogyasztóival, akiknek a visszajelzéseire is nagyon számít termékei továbbfejlesztéséhez. Ez a különleges kapcsolat a Xiaomi-fanokkal az, ami a Xiaomi márkát igazán kivételessé teszi." – mondta el Wagner Tibor a Xiaomi magyarországi Country Manager-e. Hozzátette: a most elinduló Mi-Home is a fogyasztókkal való kapcsolat megerősítését szolgálja, akiknek a Xiaomi ezen a felületen közvetlenül teszi meg a legjobb ajánlatait.

Kulcsszavak: webshop, MI-Home, Xiaomi
Vissza