Lezárult a 2020-as ’Az Év Honlapja’ nevezési időszaka

Kütyü Magazin - 2020. november 9.

Véget ért a 2020-as 'Az Év Honlapja' pályázat nevezési időszaka. A versenyre rekordszámú nevezés érkezett: 289 látványos honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány méretteti meg magát összesen 26 kategóriában.

A kategóriák közül továbbra is a Szolgáltatás (35), és az E-kereskedelem (37) a legnépszerűbb. Emellett ’Az Év Applikációja’ (16), a B2B (14), az Oktatás (18), és a Turizmus (17) kategóriákban is szoros verseny várható. A szakmai zsűri tagjai még a héten megkezdik az idei remek pályázatok értékelését.

„A vállalati digitalizáció hazai beindulása mind a nevezőszámban mind a pályázatok minőségében is jelentős emelkedést hozott. A piac szereplői felismerték és láthatóan kezdik komolyan venni a ’Digitális Transzformáció’ vállalati kihívásait.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

A pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás azonban még tart. A pályázók 2020. november 26-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket!

A bejelentett víruskorlátozások miatt ’Az Év Honlapja’ ünnepélyes díjátadójára várhatóan 2021. január végén kerül sor, melyre minden nevezőt szeretettel várnak.

A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

Vissza