Izlandi jégvirág a Honortól

Kütyü Magazin - 2019. szeptember 8.

A Honor 20 Pro okostelefon legújabb színvariácója az izlandi jégvirág nevet kapta, és az izlandi Jökulsárlón gleccserlagúna ihlette. Emellett a cég  a 2019-es IFA rendezvényen bejelentette IoT (Internet of Things) stratégiáját is. 

A Honor 20 Pro új változata szintén dinamikus-holografikus dizájnnal érkezik, hátlapjának színezését a jéghegyek naplementében megcsillanó csúcsa inspirálta. A készülék szoftvere EMUI 10.0-ra frissül, mellyel elérhetővé válik a Magic UI 3.0 béta verziója is HOTA (közvetlenül a telefonon elérhető) frissítéssel 2019 utolsó negyedévétől . A frissítésnek köszönhetően a felhasználók kipróbálhatják az új Morandi ihlette színpalettára épülő kezelőfelületet. Emellett elérhető lesz egy új, a szemet kevésbé terhelő sötét mód (Dark Mode), fényképezéskor pedig az ISO érték az aktuális környezeti fények alapján automatikusan változik. Összességében az EMUI 10 szoftver még felhasználóbarátabbá teszi a legújabb Honor csúcskészülékek kezelőfelületét.

A Honor 20 Pro pozitív kritikát kapott a média és az iparági szereplők részéről is, négykamerás rendszerét a DxOMark 111 pontra értékelte. Emellett az EISA (Expert Imaging and Sound Association) a 2019-2020-as év lifestyle okostelefonjának választotta. 
 
A Honor célja, hogy elősegítse egy intelligens, összekapcsolt világ megalkotását. Ennek kapcsán felvázolta IoT (Internet on Things) stratégiáját, mely az “1+8+N” nevet kapta. A koncepció 1 okostelefont, 8 okosotthonnal kapcsolatos termékkategóriát és a partnerek által biztosított kísérő termékek széles választékát foglalja magában. Mindennek fontos eleme a Honor Band 5 fitness tracker és okos karkötő, amivel mérhető a pulzus, nyomon követhető az alvás minősége és hossza, és az edzésekkel kapcsolatos értékeket is követi .
 
Mindezek mellett a Honor a múlt hónap során bejelentette első okos kijelzőjét a Huawei fejlesztői konferencián. A Honor Visiont a vállalat első saját fejlesztésű intelligens chipkészlete, a Honghu 818 hajtja, és mesterséges intelligencián alapuló kamera NPU chipsetet, valamint csúcskategóriás wifi chipsetet találunk benne.
 
“A Honor immár egyre szélesebb termékcsoportban kínál kiváló szoftveres és harveres megoldásokat, beleértve az okostelefonokat és az okosotthonokhoz kapcsolódó termékeket.  Célunk, hogy magával ragadó felhasználói élményt nyújtsunk felhasználóinknak és hozzásegítsük őket szenvedélyeik megvalósítához.” - mondta George Zhao, a Honor elnöke.
 
Kulcsszavak: IoT, Huawei, Honor
Vissza