Discord integráció a Samsung Galaxy készülékeken

Kütyü Magazin - 2019. szeptember 6.

A Discord első jelentős telefonos integrációját alapozza meg a Samsunggal való együttműködés. Az új funkciók elérhetők a Galaxy Note10 eszközökön, a következő hónapokban pedig minden Galaxy Store applikációval rendelkező Galaxy eszközre telepíthetők lesznek.  

„Az online játékosok zsebében szinte biztosan ott lapul egy okostelefon, amelyet jó eséllyel a Samsung készített – mondta Jason Citron, a Discord vezérigazgatója. – Ez az együttműködés azt is jelenti, hogy még egyszerűbben megoszthatjuk a barátainkkal, hogy milyen játékot játszunk, vagy akár közvetlenül a Samsung Game Launcherből szállhatunk be a beszélgetésbe.”

„A Discordhoz hasonló platformokkal való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy az elérhető legjobb szöveges chat- és hanghívás szolgáltatásokat nyújthassuk a felhasználóknak a legújabb Galaxy Note10 és Note10+ készülékeken” – mondta Inkang Song, a Samsung mobil üzletágának technológiai stratégia csoportjának alelnöke.

A felhasználók a Galaxy Note10 és Note10+ okostelefonokkal könnyedén léphetnek kapcsolatba barátaikkal a Discordon keresztül, akár platformok között is. A Game Launcher alkalmazásba integrált funkcióknak köszönhetően a Galaxy okostelefonon játszó felhasználók láthatják a barátaik státuszát a Discordon, így bármikor megnézhetik, milyen játékkal játszanak. A Discord Átfedés egyedi funkciójával a játékosok akár azonnal csatlakozhatnak barátaik hanghívásához. Ez a lehetőség kizárólag a Samsung és a Discord közötti együttműködésben részt vevő eszközökön érhető el.

Az Átfedés funkció és a Samsung Game Launcher további Discord megoldásainak használatához a Discord mobil alkalmazása és Samsung felhasználói fiók szükséges. A barátok listája, a chat ikonok, az Átfedés funkció és a hanghívás funkciók a Galaxy felhasználók számára a Discordon keresztül korlátozott ideig érhetők el. A Discorddal kapcsolatos további információ a www.discordapp.com weboldalon vagy a @discordapp Twitter oldalán érhető el.

Vissza