Unibet – minden online fogadásunk egy helyen

Kütyü Magazin - 2019. május 8.

Az Unibet dinamikusan fejlődő bukméker oldal több mint 7 millió felhasználóval rendelkezik több mint 120 országban. Az online fogadóirodában szinte bármire fogadhatunk, ezáltal minden fogadásunkat egy helyen kezelhetjük.

Az Unibet online fogadóiroda várja a sportfogadások szerelmeseit, méghozzá széles sportág választékkal, magas osztalékokkal és többek között intuitív élő fogadási felülettel. Az oldal mindemellett számos díjjal is büszkélkedhet. Az online fogadóiroda weboldalán szó szerint minden megtalálható.

A hagyományos sportágakon kívül megtalálhatók olyan kevésbé népszerűek is, mint például a sakk, szörf vagy a baseball finn változata, a Pesapallo. Nem hiányzik a politikai eseményekre (parlamenti vagy elnökválasztásokra), valamint „kulturális” eseményekre (Eurovíziós fesztivál) történő fogadások lehetősége sem.

A sportfogadási oldal egyik nagy erőssége, hogy élő fogadásokat is tehetünk. Az „élő fogadás” felület könnyen használható. Szűrők segítségével sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat választhat.

Jó hír továbbá, hogy egy-egy meccsre nem csak egyszer fogadhatunk, hanem megvan a lehetőség, hogy egy tenisz vagy röplabda meccsen minden pont után újra fogadni lehessen.

A magas osztalékok mellett vonzó hűségjutalmakat is kínál az oldal, és mindössze néhány percet vesz igénybe a regisztrációs folyamat. Aki végigcsinálta a regisztrációt az oldalon, szinte azonnal megteheti első fogadását, valamint üdvözlő bónusszal is jutalmazza az oldal. Az egyes sportfogadások esetén ez 30 eurós jutalmat jelent.
 


Az Unibet TV révén pedig minden regisztrált felhasználó számos sportesemény közvetítéshez férhet hozzá. A múlt évben ezek száma 30 ezerre rúgott.

A magas osztalékot kínáló online fogadóiroda immáron 22 éve áll a felhasználók rendelkezésére, és jelenleg az egyik legjobb internetes bukméker oldalnak számít a piacon.

Az oldal ugyan most alternatív linken keresztül érhető el – Unibet alternatív link, ez hamarosan megváltozhat. Az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben, így ez a helyzet nemsokára megváltozhat.

Vissza