Az XZ2 Premium egyedülálló tulajdonságai

forrás: Kütyü Magazin - 2018. szeptember 15.

Magyarországon is elérhetővé vált a Sony Mobile zászlóshajója, a dual kamerás Xperia XZ2 Premium okostelefon, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek. Az csúcskészülék videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán.

Ez az ultramagas, fényképek készítésekor beállítható 51200 ISO értékkel kiegészítve még olyan rendkívül gyenge fényviszonyok között is megállja a helyét, melyben korábban csak professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépek érvényesültek.

 
Az XZ2 Premium az egyetlen okostelefon, mely egyszerre képes 4K HDR videók rögzítésére és lejátszásra is – kameráz a profikhoz hasonlóan, és a készített tartalmakat rendkívüli részletgazdagsággal, szemkápráztató színekkel és kontraszttal vissza is lehet nézni az okostelefon 5,8"-os 4K HDR kijelzőjén.
 
Az XZ2 Premium vadonatúj Motion Eye Dual kamerájával a művészi beállítottságúak is könnyedén kifejezhetik magukat: a Bokeh3 funkció használatával a választott témák gyönyörűen rajzolódnak ki az életlen tartományokból, míg monokróm módban a fekete és fehér közötti átmeneteket tetszés szerint moshatjuk el. Ezenfelül a készülékbe került legmodernebb, beépített memóriás kameraszenzornak köszönhetően a szuperlassított, másodpercenként 960 képkockát rögzítő HD vagy akár Full HD felbontású videók látványos módon örökítik meg a legdrámaibb pillanatokat. Az XZ2 Premium továbbá az előlapi kamera terén is jeleskedik: a 13 megapixeles, 1/3.06”-os méretű szenzorral és vakuval rendelkező egység még rendkívül gyenge fényviszonyok között is remekel, így a szelfizésnek éjszaka sem lehet akadálya.
 
 
Az új Dynamic Vibration System rezgési funkcióval ezentúl érezni is lehet, hogy mi történik a felvételen, a forradalmi Sony fejlesztés a hangokat elemezve különböző erősségű rezgésekkel érzékelteti a nézett videóban bekövetkező eseményeket, így a filmek, sorozatok és játékok valósággal életre kelnek a kezeid között. Az XZ2 Premium – az S-Force Front Surrond technológia jóvoltából – az Xperia készülékek valaha volt leghangosabb sztereó hangszóróival is rendelkezik, így mozizáshoz ideális hangokkal kápráztathatod el barátaidat.
 
A nagy kapacitású 3540 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az XZ2 Premium okostelefont zavartalanul használhatod egy egész napon át, emellett a rendkívül hatékony Qi töltési technológia is biztosított, így akár út közben is tölthető a készülék a WCH20 vezeték nélküli töltőállvány4, és további kompatibilis Qi töltők segítségével.
 
Az eleganciát sugárzó egybefüggő üveg borítás és fém keret igazi prémium megjelenést kölcsönöz az XZ2 Premium készüléknek, azonban az nem csupán gyönyörű, a mindkét oldali Corning Gorilla Glass 5 védelmének és az IP65/IP685 minősítésnek köszönhetően különösen strapabíró is egyben. A csúcskategóriás okostelefon az elbűvölő Fekete króm (Chrome Black) színben elérhető a Sony Centerek kínálatában.

 

Kulcsszavak: Sony-hu, Sony
Vissza