Érkezik a Telenorhoz az új 9,7 hüvelykes iPad

Kütyü Magazin - 2018. július 23.

Már kapható a Telenor Magyarországnál az Apple Pencillel is használható, új 9,7 hüvelykes iPad. Az Apple eddigi legkedvezőbb árú iPadje minden korábbinál sokoldalúbb. A nagyméretű Retina kijelző, az A10 Fusion chip és fejlett szenzorai révén lenyűgöző kiterjesztett valóság (AR) élményt kínál; emellett egész napos akkumulátoros üzemidőt és páratlan hordozhatóságot nyújt.

Gyönyörű, 9,7 hüvelykes Retina kijelzője élénk színeket és nagy részletességet biztosít, a korábbinál nagyobb felbontású érintésérzékelő szenzora révén pedig az iPad 9,7 támogatja az Apple Pencil használatát. A külön megvásárolható kiegészítővel ugyanolyan természetességgel lehet rajzolni, mint a hagyományos ceruzával. Fejlett érzékelői mind a nyomást, mind a dőlésszöget mérik, pixelpontosságot és páratlanul rövid reakcióidőt nyújtva; és azt is lehetővé teszik, hogy az Apple Pencil használata közben a tenyér a kijelzőhöz érjen.

Az új iPad belsejében az Apple által tervezett A10 Fusion chip működik, amely 64-bites, az asztali számítógépekéhez hasonló architektúrát használ, 40%-kal nagyobb számítási, és 50%-kal nagyobb grafikus teljesítményt biztosítva* a  grafikailag fejlett alkalmazások futtatásához, és a zökkenőmentes multitaskinghoz. Az elő-, és hátlapi kamerák kimagaslóan jól teljesítenek kevés fény mellett is, alkalmasak HD-videorögzítésre, dokumentumszkennelésre, valamint a barátokkal, családtagokkal és kollégákkal való FaceTime-hívások bonyolítására is.

Az új iPad magával ragadó élményt kínál a kiterjesztett valóságot (AR) használó alkalmazások esetén is. Retina kijelzője, nagyteljesítményű processzora, továbbfejlesztett kamerái és fejlett szenzorai (giroszkóp és gyorsulásérzékelő) révén  precíz mozgásérzékelésre képes, így az AR-alkalmazások következő generációját is támogatja.

Az új 9,7 colos iPad emellett szupergyors vezeték nélküli funkciókkal rendelkezik, kétszer gyorsabb mobilinternetes kapcsolatot* tesz lehetővé, így még egyszerűbb vele mindenhol online kapcsolatban maradni.

______________

*A korábbi 9,7 hüvelykes iPadhez képest

Vissza