Da Vinci Kids a Vodafone Pass-ban

Kütyü Magazin - 2018. június 4.

A berlini székhelyű Da Vinci Media megállapodást kötött a Vodafone Magyarországgal, melynek eredményeként mostantól a cég Da Vinci Kids elnevezésű, kisiskolásoknak szóló okos alkalmazása is elérhető a Vodafone Video Pass csomag részeként. 

A nemrégiben bevezetett Vodafone Video Pass-ban foglalt applikációk nem fogyasztják a felhasználó adatkeretét, így a tematikus csomagok korlátlan szórakozást nyújtanak az előfizetőknek. A Da Vinci Kids ezentúl nemzetközi videós tartalomszolgáltatók között kínálja értékes ismeretterjesztő tartalmait.

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Da Vinci Kids kezdi meghódítani a digitális világot, és egyre több helyről érhetők el népszerű oktatási tartalmaink. A Video Pass csomag egy újabb nagyszerű és innovatív felületet jelent számunkra.” – mondja Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Media tulajdonos-ügyvezetője. A Da Vinci legújabb fejlesztése, a gyerekeknek szóló online videotár számos díjnyertes és a tanagyaghoz kapcsolódó műsort kínál. Az alkalmazásban elérhető programok a szülőknek is segítséget jelentenek, valamint számos program az egész családnak nyújt kikapcsolódást.

A Da Vinci Media továbbra is elkötelezett a biztonságos tartalmak szolgáltatása és a biztonságos befogadói környezet megteremtése mellett. Többek között ezért dolgozik együtt a Felelős Szülők Iskolájával, olyan felületeket kínálva, ahová a szülők nyugodtan elengedhetik digitális bennszülöttjeiket.

„A Vodafone Pass-ok egy évvel ezelőtti bevezetésekor úgy fogalmaztunk, szeretnénk a gondtalan adathasználat révén elhozni ügyfeleinknek a szabadság és felfedezés élményét. Ezt azzal is igyekeztünk biztosítani, hogy nyitott platformként hoztuk létre a Vodafone Pass-okat, így bármilyen tematikus szolgáltatónak lehetősége nyílik bekerülni. A Da Vinci Kids integrálása a Video Pass-ba azért is kiemelt jelentőségű a Vodafone számára, mert egy olyan csatornáról van szó, mely tágítja a gyerekek ismereteit, tájékoztat, ez pedig egyezik saját törekvéseinkkel. Számos ilyen jellegű kezdeményezésünk van, főképp a technológia és a digitalizáció területén: a www.digitaliscsalad.hu weboldal segítségével például szülőknek és gyerekeknek egyaránt szolgálunk ismeretterjesztő tippekkel, hasznos tanácsokkal, azzal a céllal, hogy csökkentsük a generációk közti szakadékot. Ebbe illeszkedik a Da Vinci Kids csatorna is” – mondta Anita Carra, a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Da Vinci Kids alkalmazás reklámmentes mozgóképes anyagait a nap bármely szakában, nyugodtan meg lehet tekinteni. Segítségével a gyermek önállóan, saját tempójában tanulhat, és fedezheti fel a szórakoztató ismeretterjesztő anyagokat. A Holdra szállástól kezdve az ókori világ csodáin, a matematika és a felfedezések kisfilmes feldolgozásain keresztül könnyen szerezhet új ismereteket, és indulhat el a virtuális térben a világ felfedezésére.

Vissza