RGB színekben világító DDR4 memória a HyperX-től

Kütyü Magazin - 2018. május 4.

A HyperX, a Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója bemutatta legújabb memóriamodulját, a Predator DDR4 RGB-t

Az új memóriamodul a szabadalmaztatás alatt álló, iparágvezető HyperX Infrared Sync technológiával és az Intel legújabb platformjára optimalizált, Intel XMP-kész profilokkal dolgozik. A memória több alaplapszállító, például az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync, világításszabályozó szoftverével is együttműködik.

„Az új RAM-ot fluid RGB-fényeffekteket kibocsátó LED-panellel szereltük fel. A közvetlenül az alaplapról táplált HyperX Infrared Sync technológia a modulvilágítás összehangolásával egyedülálló és többféle színárnyalat megjelenítésére képes RGB-dizájnt hoz létre, ami egy egészen különleges vizuális élményt nyújt. Továbbá nagyobb testre szabhatóságot tesz lehetővé a játékfejlesztők, valamint a tuningolók számára a PC-k és az újonnan épített rendszerek esetében” – mutatott rá Adrien Viaud, a HyperX EMEA-régióért felelős alkalmazásmérnöke. 

A többféle DDR4 alaplap 1,35 voltos beállításaival működő Predator DDR4 RGB memória teljes körű gyári tesztelésen esett rá, és élettartam-garancia, valamint ingyenes műszaki támogatás jár hozzá. 8 GB-os különálló modulként vagy két-, illetve négydarabos kiszerelésben, 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el a HyperX kereskedelmi hálózatában. 

A HyperX Predator DDR4 RGB jellemzői és műszaki adatai:

  • Kapacitás
    – Különálló modul: 8 GB
    – 2 db-os készlet: 16 GB
    – 4 db-os készlet: 32 GB
  • Frekvencia: 2933 MHz
  • Késleltetés: CL15
  • Feszültség:1,35V
  • Üzemi hőmérséklet: 0-85 °C
  • Méret: 133,35 mm x 42,2 mm

Vissza