Gaminator – ingyen közösségi kaszinó egy kattintásra

Kütyü Magazin - 2018. március 13.

Ingyen játszhatunk az egyik legnagyobb közösségi kaszinós játék közösségi oldalán, a Gaminatoron. Számos játék áll rendelkezésre, és barátainkat is meghívhatjuk.

Te is csatlakozhatsz a legnagyobb játékos közösséghez, ahol egy egyszerű regisztráció után teljesen ingyen játszhatsz. A Gaminator egy ingyenes online kaszinó alkalmazás, ahol Gaminator nyerőgépekkel játszhatsz. A kínálat pedig mini játékokat, progresszív jackpotot és kockáztatás feature-t is tartalmaz. Sok hasonló online játékalkalmazás verseng egymással a piacon, azonban itt regisztráció nélkül is elérhetőek az egyes játékok. A kezdéshez pedig 500 kredit jár ajándékba.

A felhasználói fiók létrehozása egy opció, nem kötelező élni vele, azonban ha valaki azt szeretné, hogy folyamatos bónuszok üssék a markát, érdemes létrehozni egy saját profilt. A Facebook közösséghez csatlakozva pedig még több bónuszra tehetnek szert a felhasználók. Ha valaki pedig egy adott játékban magasabb szintre lép, nagyobb napi és időbónuszokat kap. A játékok azonban, kivétel nélkül teljesen ingyenesek.


Az oldalon barátokkal együtt játszhatunk, alakíthatunk csapatokat, növelve ezzel a közösségi élményt. Regisztrálni Facebook vagy e-mail fiókkal, illetve vendégfiókkal is lehet. Utóbbi lehetővé teszi az alkalmazás használatát, de nem támogatja a regisztrált felhasználók számára engedélyezett összes funkciót.

A vendégfiókon keresztül szerzett Gaminator kreditek mentve maradnak az eszközön. Ha a valaki később csatlakozik Facebook-fiókjával vagy e-mail címével, az általa eddig megszerzett kreditek is csatlakoztatva lesznek fiókjához.

Jó hír, hogy a Gaminator alkalmazás mobil platformra is elérhető. Androidosok és iOS felhasználók is telepíthetik telefonjukra az appot, és itt sem szükséges regisztrálni, azonnal megkezdhető a játék.

Mivel a szórakozás és az egyszerű hozzáférhetőség fontos szempontok, a szolgáltató mindig alaposan teszteli a nyerőgépek kompatibilitását minden platform, operációs rendszer, böngésző és mobilkészülék esetében. Vagyis az útközbeni játék sem akadály.


Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a játékok során nem lehet sem pénzt, sem tárgyi nyereményeket vagy szolgáltatásokat nyerni. A virtuális valutát az appban található shopban lehet megvásárolni. A Gaminator kreditek csakis tétként használhatóak fel, azonban ezek nem válthatók készpénzre. 

Az Android alkalmazás letölthető a Google Play áruházból, az iOS applikáció pedig az App Store-ban érhető el.

Vissza