Megérkezett az új strapabíró Cat S31 és a Cat S41

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.

A Cat phones bejelentette strapabíró készülékcsaládjának két új tagját, a masszív, ellenálló okostelefon, az S31-et és a nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező S41-et.

Strapabírásra tervezve 

A Cat S31 masszív, ellenálló okostelefon kijelzője közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel, vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

A Cat S31 okostelefonra szélsőséges körülmények közt is lehet számítani. Erőteljes 4000 mAh-es akkumulátorral bír, IP68 szabvány szerint víz-és porálló, ellenáll az akár 1,8 m-es leejtésnek, valamint megfelel az MIL SPEG 810G katonai szabványnak.

“A Cat S31 a márkára és a készülék elődjére is jellemző tulajdonságokat viszi tovább. A megszokott strapabírás és kialakítás mellé viszont nagyobb akkumulátorteljesítmény, jobb kamera, nagyobb memória és gyorsabb processzor társul, így még sokoldalúbb és élvezetesebb használatot biztosít.“ – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.

A Cat S31 1,2 m-es mélységig akár 35 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 4,7 hüvelykes HD kijelzőt Corning Gorilla Glass 3 védi a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést. 

 

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű akkumulátor (4000mAh) 
  • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL SPEC 810G, Gorilla Glass 3 védelem
  • Vízálló okostelefon – 1,2 méterig, akár 35 percen keresztül
  • 4,7 hüvelykes 720 p HD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.
  • Android Nougat
  • 2GB RAM, 160GB ROM, bővíthető tárhely (microSD)
  • Qualcomm négymagos 1.3GHz Snapdragon processzor
  • 8 MP-es hátlapi kamera, 2 MP-es előlapi kamera
  • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi
  • Strapabíró, kényelmes kialakítás
  • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval
  • Válogatott alkalmazások 

A Cat S31 okostelefon Magyarországon 2017 októberétől érhető el.

 

Cat S41 strapabíró okostelefon megosztható akkumulátorral

A Cat S41 masszív és könnyen kezelhető okostelefon különösen nagy teljesítményű akkumulátorával garantálja, hogy felhasználója minden helyzetben elérhető legyen.

A Cat S41 az S40 utódjaként elsősorban azok számára jelent optimális megoldást, akiknek munkája vagy hobbija megköveteli a strapabírást, gondolva például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a járműiparban dolgozókra, vagy a túrázás, a horgászat, a kerékpározás szerelmeseire. Az új Cat S41 olyan tulajdonságokat és fejlesztéseket ötvöz, melyek a Cat phones saját kutatásai alapján igazán fontosak a felhasználók számára. Ilyen például az akkumulátor üzemideje, a masszív és strapabíró külső, vagy a kijelző.

A Cat S41 különlegessége az 5000mAh-s akkumulátor, amely akár 44 nap készenléti időt, vagy akár 38 óra beszélgetési időt jelent (3G hálózat esetén). Ez nem csak a telefon felhasználója számára jelent biztonságot, de a Cat S41 Battery Share funkciójának köszönhetően más telefonok, eszközök is tölthetőek vele. 

A készülékkel együtt biztosított USB Battery Share csatlakozóval a Cat S41 könnyedén feltölt bármilyen készüléket, vagy kiegészítőt, a töltöttségi szint beállításával pedig megakadályozhatjuk saját készülékünk lemerülését, így ez a funkció folyamatos ellenőrzés nélkül is használható. 

Egy közel 22.000 fős kutatás szerint a felhasználók 76%-a nyilatkozta azt, hogy az akkumulátor élettartama létfontosságú számára, 98%-uk szerint pedig ez az egyik legértékesebb tulajdonság a készülékben. A kutatás azt is kimutatta, hogy a felhasználók 76%-a tört már össze telefont, így megtapasztalták az ezzel járó kellemetlenségeket is. Nem meglepő módon, a Cat telefont használók 94%-a a készülék ütésálló tulajdonságát, míg 71%-uk a strapabíró kijelzőt kedveli leginkább.

“A Cat S41 okostelefon kompromisszumok nélkül állja meg helyét azokban a helyzetekben, amelyek elé nap mint nap állítjuk telefonunk. Figyeltünk azokra a dolgokra, amik igazán fontosak a felhasználóknak, így született meg az S41 is; egy erős és masszív okostelefon, nagy teljesítményű és megosztható akkumulátorral." – nyilatkozta Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.

A Cat S41 a Cat telefonokra jellemző strapabírást viszi tovább, így IP68 szabvány szerint víz-és porálló, valamint megfelel a MIL SPEC 810G katonai szabványnak is. Mint minden Cat okostelefon, a Cat S41 is ellenáll az akár 1,8 m-es magasságból való leejtésnek. Továbbá 2 m-es mélységig akár 60 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 5 hüvelykes Full HD kijelzőt a Corning Gorilla Glass 5 teszi ellenállóvá a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést. A Cat S41 kamerája víz alatt is használható. 

 

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű akkumulátor (5000mAh) 44 napos készenléti idővel vagy 38 órányi beszélgetési idővel 3G hálózaton. Az akkumulátor kapacitásának köszönhetően a Battery Share funkcióval külső akkumulátorként is használható – kábel biztosított
  • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL SPEC 810G, Gorilla Glass 5 védelem
  • Android Nougat
  • 3GB RAM, 32GB ROM, bővíthető tárhely (microSD 2TB-ig)
  • MediaTek nyolcmagos 2.3 GHz chipset processzor
  • 13 MP-es hátlapi kamera LED vakuval, PDAF autofókusz, 8 MP-es előlapi kamera, mindkét kamera vízalatti mód funkcióval
  • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
  • 5 hüvelykes FHD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.
  • Strapabíró, kényelmes kialakítás
  • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval
  • Válogatott alkalmazások 

A Cat S41 okostelefon Magyarországon 2017 szeptemberétől érhető el. 

Vissza