Red Infinity: Valódi korlátlanság a Vodafone-tól

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 15.

Magasabbra helyezi a lécet a Vodafone a mobildíjcsomagok piacán, hiszen mától nem csak az SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal.

A Vodafone Red mindig is élen járt a mobilhasználattal kapcsolatos korlátok lebontásában. 2012-ben a Red ügyfelek élvezhették először a korlátlan beszélgetések és a korlátlan SMS-küldés lehetőségét, majd a Red EU szolgáltatással elsőként ők használhatták az EU területén is ugyanúgy mobiltelefonjukat, mint itthon. Augusztus 15-én pedig elérkezik a végtelen háromszor és az Infinity csomaggal a korlátlanság új szintjére lép a Red.

A Red díjcsomagok száma négyre nő az Infinity bevezetésével. Mindhárom már korábban is létező díjcsomag közös jellemzője a minden normál díjas hálózatba érvényes korlátlan perc, SMS és MMS forgalom. A nemrég bevezetett Social és Connect Pass szolgáltatásokkal továbbá mindegyik Red csomagban kompromisszum nélkül használhatóak EU Roaming környezetben is a legnépszerűbb közösségi média és chat applikációk. Mivel ezek nem fogyasztják a csomagba foglalt adatmennyiséget, így korlátlanul használhatók egészen addig, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll. Emellett a Red Smart további 2 GB, a Prime 8 GB, a Platinum pedig 20 GB belföldi adatforgalmat tartalmaz, utóbbi kettő díjmentesen megosztható egy plusz SIM kártyára.  A negyedikként megjelenő Red Infinity belföldön korlátlan adatcsomagja EU Roaming környezetben 10 GB felhasználhatóságot biztosít.  

Az egyre növekvő adathasználat úgy az üzleti, mint az egyéni előfizetők részéről világtendencia, a Vodafone pedig igyekszik minél változatosabb módon kielégíteni a változó igényeket. Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta:  

„A Red ügyfelek már 5 éve élhetnek a korlátlan SMS-küldés és beszélgetés lehetőségével. Az időközben országosan közel 95%-os kültéri lefedettséget elérő 4G és egyre több helyen bekapcsolt 4G+ hálózat pedig már olyan nagy sebességű, stabil internetkapcsolatot tesz lehetővé, amely tökéletes minőségű videótelefonálást és HD videó lejátszást tesz lehetővé. Felhasználói oldalról is egyre nagyobb az igény ezekre a nagy adatforgalommal járó szolgáltatásokra, így adta magát, hogy következő lépésként egy olyan tarifacsomaggal lépjünk piacra, amely a harmadik területen, az adathasználatban is elhozza a korlátlanságot.”

Ahogy azt az iparágban sztenderdnek számító NPS (net promoter score) mutatószámra vonatkozó felmérések mutatják, a korlátlan csomagot használók közül a Vodafone Red előfizetői a legelégedettebbek. Ehhez minden bizonnyal hozzájárulnak a Red ügyfelek számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, a tarifába foglalt készülékbiztosítás, valamint a Red Asszisztensek munkája is, akikhez a Red ügyfelek 2016-ban átlagosan alig 6 másodperc alatt eljutottak a telefonos ügyfélszolgálaton.

A Red Infinity díjcsomag akciós áron 2 évre havi 15 990 Ft-ért vásárolható meg készülék nélkül, e-Pack-kel, visszavonásig.

Vissza