Az IFROGZ bemutatta duplahangszórós Bluetooth fülhallgatóját

Kütyü Magazin - 2017. június 22.

Az IFROGZ bemutatta a legújabb Impulse Duo Wireless duplahangszórós hallójárati fülhallgatóját. A vezeték nélküli termékcsalád csúcsmodellje speciális akusztikai rendszerének köszönhetően kiemelkedően magas hangminőséget biztosít a felhasználóknak.

A minőségi hangzást biztosító vezeték nélküli audió termékek elterjedésében vezető szerepet játszó IFROGZ márka bemutatta új termékét, az oldalanként két beépített hangszóróval rendelkező Impulse Duo Wireless Bluetooth fülhallgatót. 

A prémium komponensekből álló fülhallgató két darab 6 mm-es könnyűsúlyú, neodímium mágneses hangsugárzót tartalmaz, amelyek tiszta és részletgazdag zenei élményt biztosítanak a felhasználóknak. 

A duális rendszerű fülhallgatók népszerűek az audofil zenerajongók körében, mivel a széles frekevenciatartomány pontos leképezésére, mély basszusok, gazdag és tiszta magas, ill. középtartományok reprodukálására képesek.

„A fogyasztók igénye a Bluetooth audió termékek iránt folyamatosan nő. Az Impulse Duo Wireless fülhallgató bárki számára elérhetővé teszi a minőségi hangzást, és számos praktikummal  tulajdonsággal rendelkezik azok számára is, akik megszabadulnának a kábel okozta kötöttségektől.” 

Az új vezetéknélküli fülhallgató az emberi hallás alapjain nyugvó Reflective Acoustics technológiát alkalmazó IFROGZ Impulse Wireless továbbfejlesztett változata. Az Impulse Wireless modell magas minőségű, 11 mm-es hangsugárzóinak köszönhetően önmagában is kiegyensúlyozott hangképet, így kimagasló zenehallgatási élményt nyújt.

Az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád a következő modelleket tartalmazza:

  • Coda Wireless – Modern, megfizethető fejhallgató divatos színekben, 10 mm-es mágneses hangsugárzóval, amellyel tiszta hangzást érhetünk el akárhol.
  • InTone Wireless – Az ergonomikus 14 mm hangsugárzókat, irányított akusztikát kínáló modell kényelmes zenehallgatási élményt nyújt, könnyen felismerhető designnal, tartós zenehallgatáshoz.
  • Summit Wireless –  Sport fülhallgatók, aktív életstílusra tervezve. Könnyű kialakítású, biztonságos rögzítő szárnyakkal, amelyek a fül görbületébe illeszkednek, hogy a fülhallgatókat a helyükön tartsák akár edzés közben is.
  • Charisma Wireless –  Nők által, nőknek tervezett fülhallgató, amely a divatot helyezi előtérbe. A 6 mm-es mágneses hangsugárzóknak köszönhető erőteljes basszusok és csilingelő magasak hozzájárulnak készülék páratlan hangzásához.

A már kereskedelmi forgalomban kapható IFROGZ vezeték nélküli fülhallgatók egyedi tulajdonságai:

  • Wireless vezérlés: a csiptetővel ruházatra rögzíthető mágneses kezelőegység állandóan karnyújtásnyira van és kényelmessé teszi a zenehallgatást, illetve telefonálást. 
  • Kábelrendezés: a használaton kívüli kezelőegység tárolja a fülhallgatókábeleket és megakadályozza összegabalyodásukat.
  • Minősített izzadásállóság: az IPX-2 minősítésű izzadásálló design edzéseken is remek választássá teszi az IFROGZ fülhallgatókat.
  • Hosszú üzemidő: 10 óra vezeték nélküli zenehallgatás két töltés között.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató sötétszürke és ezüst színekben érhető el. Minden IFROGZ vezetéknélküli fülhallgató 3 különböző méretű fülhallgató gumival kapható. Az IFROGZ termékekre Earbud Tips for Life korlátozott élettartam garancia érvényes, amely azt jelenti, hogy a fülhallgató gumik elhasználódása, sérülése, vagy elveszítése esetén az IFROGZ pótolja azokat.

Az Impulse Duo Wireless fülhallgató ajánlott fogyasztói ára: 44.99 Euro / 13800 Ft.

Elérhetőség: az IFROGZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád, és az új Duo Wireless Earbuds megvásárolhatók a www.zagg.com oldalon.

Vissza