Üdv az Amerikai Egyesült Államokban: a Construction Simulator 2 már elérhető az App Store és a Google Play kínálatában

Kütyü Magazin - 2017. március 28.
Az astragon Entertainment GmbH és a weltenbauer. Software Entwicklung GmbH bejelentették, hogy megjelent a nemzetközileg is népszerű Construction Simulator sorozat legújabb része.

Az iPhone-ra és iPadre, valamint az Androidot használó okostelefonokra és táblagépekre készült Construction Simulator 2 már megvásárolható az Apple App Store-on és a Google Playen.

 

 

A Construction Simulator 2 a játékost az Amerikai Egyesült Államokba repíti. A játékos egy kis építőipari cég tulajdonosaként, Westside Plains fiktív államában ragadhatja meg lehetőséget, hogy a régió legnagyobb ingatlanmoguljává váljon. Céljai elérése érdekében a játékos 36, hivatalosan licencelt járműhöz, és olyan neves gyártók építőipari gépeihez férhet hozzá a játék során, mint például a Caterpillar, a Liebherr, a Palfinger, a Bell Equipment, az ATLAS, és a STILL.

A sokféle járműnek és gépnek, valamint a kihívást jelentő építési megbízásoknak és küldetéseknek köszönhetően a játékosok nem csak az épületek alapjait áshatják ki, óriási darukat irányíthatnak, vagy éppenséggel betont önthetnek kedvük szerint, de a Construction Simulator sorozat történetében most először útépítési feladatokkal is foglalkozhatnak – ezt a játékelemet pedig már régóta várják a népszerű franchise rajongói.

Saját cégének megalapítását követően a kezdő üzletember felfedezheti a játék nyílt, szabadon hozzáférhető világát, és tapasztalatot szerezhet első építési munkái sikeres teljesítésével. Ezeket a játék nem csak tapasztalati pontokkal jutalmazza, amelyeket a játékos kiválasztott képességei fejlesztésére fordíthat, de természetesen megfelelő anyagi forrásokkal is, amelyekkel tovább bővíthető a cég, valamint járműflotta.

Ahogy cége fokozatosan újabb és újabb területekre tör be, a játékos az idő előrehaladtával egyre nagyobb és jövedelmezőbb építési szerződésekkel is megbirkózhat.

 

 

 

Ezen kihívások közé tartoznak a kisebb kertészeti munkák, a lakóépületek, társasházak, és ipari csarnokok felépítése, valamint az anyagok és gépek szállítása, de a szennyvíz csatornák javítása is. És ez csak a kezdet: az omladozó utcák felújítása, a vasúti híd rekonstrukciója, különleges egyedi küldetések, valamint a növekvő városban az új építési telkek megszerzéséért folytatott, kihívásokkal teli fejlesztési feladatok várják az ambiciózus játékosokat a Construction Simulator 2-ben.

A szimulációs játék hatalmas járműflottájában olyan nagy teljesítményű gépek találhatóak meg, mint például a Caterpillar D8T bulldózere, 430F2-es kotró-rakodógépe, valamint a 745C billenő platós teherautója, de itt van a Palfinger PK 27002 SH rakodódaruja, és 81K típusú önszerelő toronydaruja, a Liebherr LTM 1300-as mobildaruja, az ATLAS L310-es kerekes rakodója, vagy épp a Bell Equipment B45E típusú csuklós dömpere is. Ha az anyagiak szabnak határt a géppark bővítésének – vagy a játékos csak ki szeretne próbálni egy járművet a vásárlás előtt – lehetőség van felszerelés bérlésére is az egyik forgalmazótól.

A Construction Simulator 2 eredeti licenccel rendelkező járműveinek áttekintése:

  • Caterpillar: 430F2 kotró-rakodógép, 349F hidraulikus kotrógép, M318F kerekes kotró, AP1055F aszfaltozó, 140M3 motoros földgyalu, CS56B vibrációs talajtömörítő, CT660 betonkeverő, PM620 hideg gyalugég, 950M kerekes rakodó, CB44B tandem vibrációs henger, CT660 dömper, CT660 platós darus teherautó, D8T bulldózer, 745C billenő platós teherautó, CT660 kamion
  • Liebherr: 150 EC-B toronydaru, L1 önszerelő toronydaru, LTM 1060 mobildaru, LTM 1300 mobildaru, PR 736 lánctalpas traktor, R 936 lánctalpas kotrógép, R 956 lánctalpas kotrógép, 81K önszerelő toronydaru, A 918 kerekes kotró, L 546 kerekes rakodó, 41M5 betonpumpa
  • Palfinger: PK 27002 SH rakodódaru
  • Bell Equipment: B45E csuklós dömper
  • ATLAS: 160W kerekes kotró, L310 kerekes rakodó, 340LC hidraulikus kotrógép
  • STILL: R70-50 villás targonca
  • Egyéb: HS7T alacsony alvázkeretű félpótkocsi, HS7P lapos félpótkocsi, HS7H nagyteherbírású félpótkocsi, HS7M félcső félpótkocsi

 

 

A Construction Simulator 2-t a jelenleg okostelefonokra és táblagépekre elérhető, legátfogóbb építési szimulációs játéknak tekinthetjük. A rengeteg új jármű, valamint az útépítés, és a továbbfejlesztett grafika mellett a Construction Simulator 2 számos vadonatúj, további funkciót nyújt a nemzetközileg is sikeres elődjéhez képest. Ezek közé tartozik például az intuitív felhasználói felület, a finomításokon átesett gazdasági rendszer, vagy a jármű karbantartási lehetőségek. Az idilli Westside Plains hatalmas, szabadon hozzáférhető játékvilága, az egyenletesen váltakozó napszakok, valamint az érdekes feladatok lenyűgöző játékélményt nyújtanak az építőipar szerelmeseinek.

A Construction Simulator 2  4,99 Euro/4,99 USD/4,99 GBP ajánlott fogyasztói árral már elérhető iPhone-ra és iPad-re, valamint az Android-ot használó okostelefonokra és táblagépekre, az Apple App Store-on és a Google Play-en.

iPhone-ra és iPadre az Apple App Store-ban: https://itunes.apple.com/app/construction-simulator-2/id983632334

Android eszközökre a Google Play áruházban: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astragon.cs2016

Vissza