Fejlett biztonsági funkciók még több iroda számára

Kütyü Magazin - 2017. március 14.

Az OKI új színes, multifunkciós készüléket (MFP) vezetett be a piacra. Az A4-es méretű MC563dn a 2016 októberében bejelentett portfólió újabb modellje, amely számos hasznos funkciót és minőségi nyomtatást kínál a hatékony üzleti munkához.

Az MC563dn az OKI azóta népszerűvé vált színes termékvonalának többi készülékéhez hasonlóan széles körű funkciókat és dokumentumkezelési lehetőségeket nyújt asztali kivitelben. A multifunkciós nyomtató a magasabb kategóriájú MC573dn MFP-hez hasonlóan percenként 30 oldalt tud nyomtatni 1200 x 1200 dpi-s felbontásban, és a két modell dokumentumbiztonsági képességei is megegyeznek, így az új készülék bevezetésével az MC500-as sorozat nyomtatási megoldásai még szélesebb kör számára válnak elérhetővé.

A bizalmas dokumentumok biztonságának megőrzését a készülék Private Print funkciója biztosítja, amellyel kódolt dokumentumok küldhetők az eszközre, és ezek nyomtatás után automatikusan törlődnek is. A nagy fájlok egyszerű hálózati megosztását Gigabit Ethernet támogatja, míg a mobil nyomtatást az MFP-n rendelkezésre álló Google Cloud Print 2.0, illetve Apple AirPrint technológia teszi lehetővé.

A kiváló teljesítményű MC563dn készülékkel a cégek nagy felbontásban nyomtathatnak színesben A6 mérettől egészen 1320 milliméter hosszúságú bannerekig, akár 220 g/m2 vastagságú nyomathordozókra. A hagyományos irodai nyomtatás mellett a vállalkozások így számos további nyomtatási feladatot el tudnak végezni házon belül, legyen szó névjegykártyák vagy akár plakátok előállításáról. 

Az új multifunkciós nyomtatót könnyű beüzemelni, működtetését és karbantartását pedig szemléletes videók segítik.

Specifikációk

  • Nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc
  • Első nyomat elkészítési ideje: 7,5 másodperc
  • Nyomtatási minőség (felbontás): 1200 x 1200 dpi
  • Papírkapacitás: a standard 250 lapos papírkapacitás 2 db 530 lapos papírtálcával bővíthető
  • Memória: 1 GB RAM + 3 GB eMMc
  • Hálózat: Gigabit, WLAN (opcionális)
  • Alapkiépítésben megtalálható: kétoldalas nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
  • Távoli nyomtatás: Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0
Vissza