Lenyűgöző digitális élményt nyújtó Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépek

Kütyü Magazin - 2017. február 27.

A Samsung Electronics legújabb, stílusos kialakítású Galaxy Tab S3 és Galaxy Book táblagépei a fejlett számítógépes technológiának köszönhetően kiemelkedő mobil élményt nyújtanak. A Galaxy Tab S3 kiváló eszköz a sokoldalú produktivitáshoz és a digitális tartalmak szerelmeseinek, míg a Galaxy Book egyszerre kínál megnövelt számítási kapacitást munkához és játékhoz.

A Galaxy Tab S3 egy 9,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel a Galaxy Book pedig egy 10,6 hüvelykes TFT LCD és egy 12 hüvelykes Super AMOLED változatban érkezik.

Az idei Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatott táblagépek a következő prémium Galaxy-technológiákkal rendelkeznek:  

  • HDR (High Dynamic Range) videotartalom A Galaxy Tab S3 és a 12 hüvelykes Galaxy Book támogatja az élethű színeket és az élénk digitális tartalmat garantáló HDR (10 bit szín) minőségű videókat. 
  • Samsung Flow: A Samsung Flow gördülékennyé teszi a munkát útközben is. A Samsung Flow biometrikus hitelesítést használ a biztonságos bejelentkezéshez, a kompatibilis eszközök vezeték nélküli csatlakoztatásához, valamint a dokumentumok továbbításához a mobil eszközről a táblagépre. A technológia az üzenetértesítéseket is szinkronizálja, így a felhasználó nem mulaszt el egyetlen szöveges üzenetet sem, akár okostelefont, akár táblagépet használ. 
  • Újratervezett S Pen*: A természetesebb írásélményt az S Pen kisebb, 0,7 mm-es, és nyomásérzékenyebb hegye garantálja. Az S Pen olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a gyors jegyzetelést a képernyő zárolt állapotában is engedélyező Screen Off Memo, a PDF Annotation a dokumentumok könnyű szerkesztéséhez, vagy az Advanced Drawing Tools eszközkészlet, amely magas szintű digitális rajzolást tesz lehetővé.  

Mindkét táblagép a Samsung innovatív Galaxy-technológiájára épül. Az automata fókusszal rendelkező, 13 megapixeles hátsó kamera és az 5 megapixeles első kamera felel a kiváló minőségű képek készítéséért. A táblagépek bővíthető tárhellyel és gyorsan tölthető akkumulátorral rendelkeznek. A Galaxy Tab S3 táblagépen akár 12 órányi videó is megtekinthető egyetlen töltés után, míg a 12 hüvelykes Samsung Book feltöltött akkumulátora 10,5 órányi videózást tesz lehetővé. Mindkét készülékhez csatlakoztathatunk Pogo klaviatúrát külön töltés és párosítás nélkül.

„A Samsungnál arra törekszünk, hogy mindig új mobil és számítógépes élményeket nyújtsunk, ezért olyan kategória-első termékeket gyártunk, amelyek kielégítik vásárlóink sokrétű igényeit és elvárásait” – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának igazgatója. - „Prémium technológiával készült új táblagépeinkkel egy hatékony és sokoldalú eszközt kínálunk a felhasználóknak, amit használhatnak munkához vagy tanuláshoz, bárhol is legyenek.” 

Samsung Galaxy Tab S3: szórakozásra és sokoldalú használatra tervezve

A Samsung Galaxy Tab S3 mozihoz hasonló 4K élményt nyújt a lenyűgöző Super AMOLED kijelzőjén, és így újabb szintre emeli a mobil szórakozást. Ez az első Samsung táblagép, amelyben a kiváló quad-sztereó hangzást négy AKG by HARMAN hangszóró garantálja. A felhasználók eredeti HDR minőségű videókhoz férhetnek hozzá azonnal a Samsung olyan tartalomszolgáltató partnereinek köszönhetően, mint a többi között az Amazon. 

A játékra optimalizált Galaxy Tab S3-ban a Vulkan API szolgáltatja a kiváló grafikát, a Game Launcher pedig a fejlett felhasználói felületet és a személyre szabott játékélményt. A megszakítás nélküli szórakozást a Do Not Disturb üzemmód biztosítja. 

A továbbfejlesztett S Pennel a Tab S3 sokkal hatékonyabb és kreatívabb munkát tesz lehetővé és a multitaskingot is támogatja. A készüléket úgy tervezték, hogy a gyorstöltésnek és hosszabb készenléti időnek hála a felhasználók folyamatosan kapcsolatban lehessenek.

Samsung Galaxy Book: nagyobb hatékonyság és kiemelkedő teljesítmény egy sokoldalú 2-in-1 táblagépben 

A 10,6 és 12 hüvelykes változatban is kapható Samsung Galaxy Book azoknak készült, akik utazás közben is dolgoznak, ezért egy hatékony, de nem asztalhoz kötött munkaeszközre van szükségük. A Samsung Galaxy Book könnyű és sokoldalú, mert egyszerűen átalakítható táblagépből notebookká. 

A magas teljesítmény érdekében a 12 hüvelykes Samsung Galaxy Book 7. generációs kétmagos, 3,1 GHz-es Intel Core i5 processzorral, a 10,6 hüvelykes Samsung Galaxy Book pedig kétmagos, 2,6 GHz-es Intel Core m3 processzorral rendelkezik. 

A Windows 10 operációs rendszerrel működő táblagépen a maximális hatékonyság érdekében, az asztali gépekhez hasonlóan, a teljes Microsoft Office eszköztár elérhető. A Galaxy Bookhoz tartozó klaviatúra nagyobb, jobban elkülönülő és tapintható gombokat kapott, így a felhasználók olyan könnyedén gépelhetnek rajta, mint egy számítógép klaviatúráján.

 

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, ideértve többek között a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.

**A bővíthető tároló egységeket külön értékesítik

Vissza