Új Epson projektorok üzleti és oktatási célokra

Kütyü Magazin - 2017. február 21.

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

Az EB-5000 sorozat mindhárom modellje 5500 lumen fényerővel rendelkezik, így tiszta, éles képet és élénk színeket garantál még nappali fényviszonyok mellett is. A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a projektorok zökkenőmentesen telepíthetők bármely tárgyalóterembe vagy osztályterembe, amit a Miracast és a HDBaseT funkció, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is elősegít.

 

Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony üzemeltetési költséget (TCO) biztosítanak, ami a kedvező vételárnak és a cserelámpák kiváló ár-érték arányának is köszönhető. Azonban a lámpa cseréje nem okoz majd problémát a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően, ami az összes modellre jellemző. A vízszintes és a függőleges objektív-eltolás, valamint a széles kontrasztarány révén ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők.

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „Az Epsonnál fontosnak tartjuk, hogy fixtelepítésű projektorok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A felső kategóriás készülékeknél is olyan megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beleférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt kedvező áron, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal rendelkezik, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén.”

Az EB-5000 sorozat projektorai már elérhetőek.

Kulcsszavak: projektor, Epson
Vissza