Az HBO aranyélet első évada most díjmentesen nézhető a Telekomnál

Kütyü Magazin - 2016. november 1.

Az HBO-n 2016. november 6-án indul a népszerű magyar bűnügyi sorozat, az Aranyélet második évada. 

A Telekom ezért, a piacon egyedülálló együttműködésben az HBO-val, díjmentesen elérhetővé tette a sorozat első évadát Telekom TV és MoziKlub előfizetői számára, a Videotékában és a MoziKlubban 2016. október 3 és december 31 között. Emellett az Aranyélet első évadának első két része is ingyenesen elérhető a TV GO-n regisztrációt követően nemcsak a Telekom előfizetők számára.

Az Aranyélet sorozatról

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról…

A második évad során Miklósiéknak újra a semmiből kell elindulniuk. Vagy talán még mélyebbről, hiszen kísérti őket a múlt, és nem halogathatják tovább a szembenézést egykori döntéseik következményeivel. Vajon a család kitart az igazán nehéz időkben is?

Bővebb információ az alábbi linken érhető el.

Vissza