Magyarországon az első vízálló Fitbit

Kütyü Magazin - 2016. október 19.

Ultravékony, vízálló, egyéniségedhez alakítható, és éjjel-nappal méri az aktivitásodat, hogy segíthessen elérni a céljaidat. Ez a Fitbit megújult, ikonikus aktivitásmérője, a Fitbit Flex 2, amelyet a berlini IFA kiállításon mutattak be, és amely mostantól Magyarországon is elérhető. 

A sportos és elegáns kiegészítőknek köszönhetően minden eddiginél rugalmasabban használhatod: a változatos színekben kapható cserepántokkal bármilyen ruhádhoz találsz megfelelőt, míg a nyakláncokkal és karkötőkkel igazi ékszerként is viselheted. 

Földön-vízen, éjjel-nappal

A Fitbit Flex 2 az első, teljesen vízálló Fitbit aktivitásmérő, amely valóban mindenhol hűséges társad lehet, hiszen zuhanyzáskor és úszáskor sem kell levenned. Segítségével az úszómedencében is mérheted a teljesítményedet, és összevetheted a korábbi eredményeiddel, hogy újabb és újabb célokat tűzhess ki és érhess el. A Fitbit Flex 2 egész nap méri az aktivitásodat a megtett lépésektől és távolságtól kezdve az elégetett kalórián, aktív perceken és óránként végzett tevékenységeken át egészen az alvásod minőségéig. 

A mért eredményeket a telefonodra és a számítógépedre telepített alkalmazásban nézheted meg, arról pedig az aktivitásmérő LED kijelzője is tájékoztat egyetlen szempillantás alatt, hogyan állsz éppen a napi célod teljesítésével. Ha sportoláskor elfelejtetted elindítani a teljesítménymérőt, az sem probléma, hiszen a Flex 2 már rendelkezik SmartTrack funkcióval, amely automatikusan érzékeli és rögzíti a különféle sporttevékenységeket, például futást, aerobik-edzést, és most már az úszást is: hosszt, időtartamot, elhasznált kalóriamennyiséget. 

Stílus testre szabva

Szeretnéd, ha az aktivitásmérőd passzolna minden öltözékedhez, a bulizós szerelésedtől kezdve a futócuccokon át egészen az üzleti tárgyalásokon elvárt ruházatig? A Fitbit Flex 2-vel nem kell kompromisszumot kötnöd! Az aktivitásmérőt egyszerűen kiveheted a fitneszkarkötőből, és áthelyezheted egy elegáns karkötőbe vagy medálba. 

A különböző színű kiegészítők között minden ruhádhoz és hangulatodhoz megtalálod a megfelelően illő darabot. A stílusos karkötőből és medálból pedig kapható prémium, fényesre polírozott 22 karátos arannyal bevont rozsdamentes acél, illetve ezüstszínű rozsdamentes acél változat is. 

Nem maradsz le semmiről

A Fitbit Flex 2 mindig veled együtt pörög. Beérkező hívásaidról és üzeneteidről vibrálással értesít, sőt, a diszkrét LED kijelzőn felvillanó színkódokkal is jelez, így garantáltan nem maradsz le semmiről. Szükség esetén arra is emlékeztet, hogy itt az ideje kicsit felállni az asztaltól a napi munka közben, és megmozgatni a tagjaidat, vagy éppenséggel most kellene nyugovóra térned. Mindezeknek köszönhetően a Fitbit Flex 2 valóban hasznos, hűséges és stílusos társad lehet fitt életed minden percében.

Vissza