Ma ingyen netezhetünk a Telenornál

Czipperer Dia - 2016. szeptember 29.

Szeptember 29-én világszerte a Telenor Napon „Be Smart, Use Heart” jelmondattal a biztonságos internet és a digitális zaklatás elleni küzdelem témájában több ezer diáknak tartanak oktatást. Magyarországon ezen a napon lakossági ügyfeleinek ingyenes és korlátlan Hipernetet is ad a társaság.

A Telenor Csoport minden évben kijelöl egy napot, amikor a világ 13 országában – ahol jelen van a vállalat –munkatársai az utcákra, terekre vonulnak, hogy személyesen találkozzanak és beszélgessenek ügyfeleikkel és leendő ügyfeleikkel. A program célja, hogy a munkatársak megismerjék az utca emberének véleményét a telekommunikációs szolgáltatásokról, meghallgassák, hogy szerintük hogyan és mivel tehetné még jobbá működését a Telenor.

Idén szeptember 29-e ez a nap, és egy igen komoly téma, a biztonságos internetezés és a digitális zaklatás elleni küzdelem köré épülnek a Telenor Csoport leányvállalatainak aktivitásai. Összesen mintegy 18 000 munkatárs segít gyermekeknek világszerte ebben a témában. Magyarországon a Telenor közel 600 munkatársa összesen 34 iskolába látogat el, 134 osztályt, ezzel közel 3500 gyereket részesítve a www.hipersuli.hu oldalon is elérhető Tudatos Net képzésben. A munkatársak egy része a Törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola soraiból fogad közel 300 gyermeket a Telenor Házban. Itt rendhagyó módon a Momentán Társulat témához kapcsolódó interaktív előadásából és a Prievara Tibor, „A 21. századi tanár” című könyv szerzőjének biztonságos internet előadásából okosodhatnak a gyerekek. A Telenor Ház programját Király Viktor koncertje zárja, melyet jutalomként a Tudatos Net oktatásban részt vevő 34 iskolában is élőben közvetít a Telenor a gyerekeknek.

 

 

A különleges nap alkalmából és a közös tanulás érdekében a Telenor belföldön ingyenes és korlátlan Hipernet eléréssel ajándékozza meg lakossági ügyfeleit. 2016. szeptember 29. 00:00 és 23:59 között a Telenor lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat, ügyfeleik tehát mobil-adatcsomagjuk keretétől függetlenül szabadon internetezhetnek, az ezen a napon forgalmazott adat nem befolyásolja adatkeretüket.

Szeptember 29-én 28 Telenor üzletben kiemelt programmal várja ügyfeleit a szolgáltató: a biztonságos netezés témájára és ezzel kapcsolatos tanácsadásra dedikált munkatársak egy rövid kvízzel, nyereményjátékkal és szaktanácsadással várják az érdeklődőket. Az érdeklődőügyfelek az óránkénti sorsoláson megnyerhetik az 5 db Samsung Galaxy S7 edge telefont a Samsung Magyarország jóvoltából.

 

Kulcsszavak: Telenor, mobilinternet
Vissza